Original topic:

S10+

(Topic created on: 07-14-2024 03:19 AM)
638 Views
s10plussamsung
Active Level 6
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar telefonum kendi kendine bugün whatsapptan görüntülü arama yaptı ben dokunmadığıma eminim ve şimdide 5dakika önce Always On Displayi kapattı kendi kendine telefonum suya düşmüştü bununla ilgili birşey olabilir mi veya virüs falan mı? Yanıtlarsanız sevinirim ayrıca virüs programını mcafee 7 günlük ücretsiz alıp tüm telefonu tarattım birşey bulamadı kaspersky ile de ayriyeten tarattım ve üstüne üstlük direk samsungun kendi virus programı olan ayarlardan da tarattım :) İşi sağlama almak için neden böyle yaptığını anlayamadım kafama takıldı inanın :(
18 Comments
Galaxy S
Kamera bulanık biraz bekliyorum düzelmezse fiyat alacağım makul fiyat olursa yaptıracağım ayrıyeten servisten anakart vs vs sıkıntılı durumlar varsa anlatıp yardım isteyeceğim gerekirse onlarıda degistiririm düşük maliyet çıkarsa veya yeni telefon bakalım 😊
Galaxy S
Neyse olmadı dediğiniz gibi ben telefoncuya durumu anlatayım bi olmadı kurutsun açıp
0 Likes
Galaxy S
Kamerayı bekliyorum belki düzelir diye kamera da pek kırık göremedim gibi belki bu su kurudukça geçer diye bekliyorum yoksa değiştireceğim 1 - 2 aya
0 Likes
Omerkacmaz
Active Level 6
Galaxy S
Telefonu pirinç kavanozuna göm 1 gün bekle mis gibi tertemiz olur denendi ve onaylandı,
Galaxy S
Peki kendi kendine zamanla düzelmez mi?
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar genel yönetimi sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla bölümünden cihazı komple sıfırlayabilirsiniz önemli veri varsa fotoğraf video ses dosyası gibi hafıza kartı veya flash belleği yedeklemenize tavsiye ederim
0 Likes
Galaxy S
Öyle yapınca düzelme ihtimali varmı?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Net bir şey söyleyemem denemeniz lazım
Eflatun
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba SameTBABA,

Konu ile ilgili, aşağıdaki kontrolleri yaparak tekrar denemenizi öneririz.

• Cihazınızın dokunmatik ekranını koruyan herhangi bir ekran koruyucu bulunuyorsa çıkartıp tekrar kontrol edebilirsiniz.

• Dokunmatik ekrana, ekran koruyucusu veya isteğe bağlı aksesuarlar takarsanız, dokunmatik ekran düzgün çalışmayabilir.

• Cihazınızın yazılımının en yeni sürüme güncellendiğinden emin olun.

• Dokunmatik ekran nemli ortamlarda veya suya maruz kaldığında arızalanabilir.

Durum hala devam ediyor ise, cihazınızın servis merkezimiz tarafından kontrol edilmesi gerekebilir. Cihazınızın kontrol edilebilmesi için, cihaz içerisindeki verilerinizi yedek alarak, en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz.

Servis iletişim bilgilerine ve veri yedekleme adımlarına aşağıdaki linkler üzerinden ulaşabilirsiniz. 

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/ 
https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-can-i-back-up-my-mobile-phone/ 

Teşekkürler. 
MOD