cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S10 ve Note 10 serisi Yeni Kısıtlanan One uı 4.0 Özelliği

(Topic created on: 01-20-2022 06:45 PM)
3605 Views
Alfatürk
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Merhaba Sevgili Samsung Üyeleri, 

S10 ve Note 10 serisine yaptığınız yazılım saçmalıklar çok aştı biraz samimi olsanız her şeye donanımsal özellik denmesi saçmalık 

Yeni verilmeyen özellik ise PIP te yuvarlak köşelere sahip değil android 11 deki ile aynı kaldı ve android 12 deki gibi olmadı moderetör verdiği cevap ise saçmalık işlemcinin yonga setine bağlıyor Bu özelliği A42 cihazı çalıştırabilir durumda işlmeciyi bahane etmek saçmalık 

image

Böyle saçmalıklara devam etmeniz dileğiyle tebrik ederim sizleri👏👏👏👏

S20 serisi kullanıcıları android 13 te sizde bizim gibi böyle kısıtlamalara maruz kalacaksınız kendinizi şimdiden hazırlayın😔😔

Çift kayıt özelliğine gelirsem eski S6 edge cihazımda var ve samsung ekibi yine bizleri şaşırtmıyor ve s10 serisi ve note 10 serisi gelmemesi işlemciye bağlanıyor şaka gibi cevap

Benim anladığım S6 edge in işlemcisi S10 ve note 10 serisinden gayet iyi bun da hem fikiriz verilen cevaba göre😀😀
image

Galaxy S6 edge de olan çift kayıt desteği 

image

şuanki kullandığım S10 plus ta yok Donanımı yeterli değil deniliyor şaka gibisiniz 

Çok doğru yolda ilerliyorsun samsung ekibi sizlerin canı gönülden tebrik ederim ❣

Saçmalık üstüne saçmalık ❣

şu saçmalıkları açıklayacak bir cevap istiyorum samsung ekibi ❣❣❣
69 Comments
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
yaa benim anlamadığım şey beta 2 de vardı bu PIP özelliği ne oluyorda donanımsal oluyor anlamış değilim 🤦 🤦
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy S
PIP ne bu birinci sorum
İkinci soru beta 2de PIP mi vardı ?
0 Likes
16579
Expert Level 4
Galaxy S
Dostum bir yorum yapicam alakasız olcak ama fgfgfgffg
🤦‍♂️👈bu emoji özelliği varken neden erkekler 🤦‍♀️👈bu emojiyi kullaniyo 😅😅😅 sende kullaninca sormak istedim
Rose67_
Expert Level 5
Galaxy S
Erkekler de kız emojisi kullanabilir.🤦 (kız olan🤦‍♀️)
16579
Expert Level 4
Galaxy S
Ben kullanamaz diye birsey demedim ki verda 😊
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Dostum ben onu fârk etmedim bile sen diyince görüyorum 😃😃
16579
Expert Level 4
Galaxy S
Yaaa dostumm 🤣🤣🤣
0 Likes
s10eplus
Active Level 3
Galaxy S
Kardeşim farklı bir ilkeye ait room yüklemek ne gibi sorunlara yol açar? Ve daha stabil çalıştığını bildigin roomlar mevcutmudur
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Eskiden csc değiştriseydin DBT veya AUT Yapsaydın güncellemeler erken gelirdi

Ama şuan csc değişme yok ve rom yüklerseniz cihaza güncelleme gelmiyor hep kendin güncelleme yapman gerekir
s10eplus
Active Level 3
Galaxy S
Çok önemli değil kendim yaparım ha ngi ülkenin room unu önerirsin