cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S20 Fe / Hata

(Topic created on: 01-20-2022 03:47 PM)
286 Views
Ugurcan13
Active Level 1
Options
Galaxy S

-5g Güncellemesi Alacak Mı Bu Telefon Bilgisi Olan Var Mı 

- Bazıları Snapdragon Da Sorunlar Oluştuğunu Söylüyor Acaba Bir Uygulamayı 1 2 3 4 Saat Kullanınca Mı Sorunlar Oluşmaya Başlıyor 

- Şu Telefon da Volte-lte Özelliği Bir Olma Özelliği Kaldırılsın Bu Ne Böyle Saçmalık İlk Defa Görüyorum Yeminle 2g 3g Yok Acilen Düzeltilmeli 

-Bi De Oyundayken Wifi Kendini Kapatıp Açıyor Bu Sorunu Nasıl Çözebilirim We Oyun Ara Ara Atıyor Mobil Verideykende

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
TansuYaman
Active Level 8
Galaxy S

5 g  olmayacak dostum. 

snapdragonda sorunlar ne gibi söylentiler var duymadım ama

volte özelliğini kapatabilirsiniz hd ses özelliğidir.  operatördende kapatılabilir

wifi kapatıp açma sorunu için memberstan hata raporu gönderebilirsiniz veya  ayarlar- genel- sıfırla- ağ sıfırlama yapabilirsiniz.

View solution in context

0 Likes
4 Comments
HikmetGven4TR
Active Level 7
Galaxy S
780g modelinde 5g yok
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
1. Snapddagon 780g de 5 g modem yok yani olumsuz.
2. Snapdragon modelinde sorun yok
3. Volte lte üzerinden HD ses ile görüşme yapmaya yarar eğer 4g de volte açık olmaz ise şebeke sürekli 3g/2g ye düşer
Wifi kendini kapatıp açmaz. Modem **bleep** kanal değiltiriyordur
0 Likes
Mertcan39
Expert Level 1
Galaxy S
1.Snadragon 780g modelinde 5g modemi bulunmuyor olumsuz.
2. Snapdragon modelinde sorun yok.
3.Volte 4.5g üzerinden HD ses ile konuşma yapmaya yarar. Eğer volte olmaz ise cihaz lte modundayken sürekli 3g/2g ye düşer
4.Wifi kendini kapatıp açmaz. Modem otomatik kanal değiştirdiği zaman **bleep** kesinti olur kanal sabitleyin
0 Likes
Solution
TansuYaman
Active Level 8
Galaxy S

5 g  olmayacak dostum. 

snapdragonda sorunlar ne gibi söylentiler var duymadım ama

volte özelliğini kapatabilirsiniz hd ses özelliğidir.  operatördende kapatılabilir

wifi kapatıp açma sorunu için memberstan hata raporu gönderebilirsiniz veya  ayarlar- genel- sıfırla- ağ sıfırlama yapabilirsiniz.

0 Likes