cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Rehber sorunu Kişinin aynı numarası 2 hatta 3 kez var

(Topic created on: 01-05-2024 02:42 PM)
694 Views
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Options
Galaxy S
Rehber sorunu Kişinin aynı numarası 2 hatta 3 kez var. daha önce de google ve samsung cloud kişi senkronizasyonları açıktı ama numara Tek di. senkronizasyonları iptal ettiğim halde değişmedi. tek tek silmek mümkün değil, zaten herkeste yok, denk geliyor bazı kişilerde.

image

image

sadece Telefon seçeneği olduğu halde neden böyle ve toplu olarak nasıl silebilir veya düzenleyebilirim.? 
var mı konu hk. bilgisi olan arkadaş.

10 Comments
Galaxy S
Dostum bu sorun baya baya eskiden vardı android 7 ya da 8 dönemlerinden bahsediyorum. Telefonda kişilere gir kişilerden sol üstte 3 çizgi var oraya bastığında kişileri yönet var. Oraya bas orada kişileri birleştir seçeneği mevcut oradan hallediyorsun bu sorunu
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
biliyorum onların hepsini yaptım ama çözüm o değil, bu başka bi şey sonradan oldu daha öncesinde yoktu. bilinen, en azından benim bildiğim tüm yöntemleri denedim, rehberi silip yeniden yedekten yükledim ama değişen bir şey olmadı.
0 Likes
Galaxy S
Diğer hesaplarında da kimse yok rehberde senin kaydetmiş olma olasılığın da var
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
yok o mümkün değil, numarayı bir defa yazıp kaydediyorum. bu başka bi yerden klonluyor numaraları.
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
numaraları niye Klonluyor, ya da nereden alıp ekleme yapıyor onun sebebini bulabilsek tek hamlede çözeriz ama onla ilgili Web de de bir şey yok 🤔
0 Likes
Galaxy S
Sen yinede numaralarını tek olacak şekilde Google hesabına koy telefonu sıfırla en iyisi
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
yok canım ne gerek var ikide bir sıfırlamaya. Zaten yeni Android güncellemesi sonrasında sıfırladım.
konunun başında da dedim ya rehberi komple Sildim yeniden yükledim yine aynısı oldu diye, yani sonuç gene değişmeyecek. Burada problem rehber ayarları ile ilgili
0 Likes
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
Samsung desteğe sorunu yazdım oradan haber gelmesini bekliyorum i Bakalım onlar çözüm olarak bir şey sunabilecekler mi.
0 Likes
A145F
Active Level 8
Galaxy S
Bendede Eskiden Vardı Emin Ol Çok Can Sıkan Bir Durum YouTube De Çözümü Var Burda Bulaman.