Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Bt sürekli açık aktif şekilde 2 cihaz bağlı,parlaklık adaptifte dışarıda kullandım.Mobil veri sürekli aktif. Ekran 60hz modunda. Performans profili... View Post
Evet soru bu fe düşünmüyorum. Kullananlar varsa nasıl cihaz. Rakiplere göre nasıl?(Honor 400 Pro için) View Post
S25 ultra dan whatsap durum paylaşırken fotograf video kalitesi çok düşüyor çözümünü bilen varmı dır View Post
Arkadaşlar türkcell e gittim galaxy s24 ve s24 fe ye baktım fakat arada 10 bin TL fiyat farkı var. 24fe 30 bin lira, düz s24 ise 40bin lira. O yüzden... View Post
Sanki telefonu yeniden başlatmışım gibi ekran siyah oldu sonra hemen samsung yazısı sonra da android yazısı geldi ve açıldı toplam 5 saniye... View Post
İnstagramda çok fazla çökme yaşıyorum. Ya videoda görüntü olmuyor ses oluyor yada birden siyah ekran oluyor. Sizde de bu tarz durumlar mevcut mu? View Post
Gradient , Glassy , DuoTone , Film Grain View Post
İyi mi sizce? View Post
4 yıldır A71 kullanıyorum hala sorunsuz çalışıyor. 128 GB bana yetmediğinden telefon değişmek istiyorum. Bu iki telefon arasında kaldım sizce... View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
16 | |
16 | |
14 | |
13 |