cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Premium Fiyat, Paspas Destek!

(Topic created on: 3 weeks ago)
48 Views
ErhanYavuz
Active Level 6
Options
Galaxy S

Samsung yetkililerine sesleniyorum: Bu güncelleme işini neden bu kadar yokuşa sürüyorsunuz? Android 14 aylar önce çıktı. Rakip firmalar neredeyse giriş seviyesi cihazlarına bile güncellemeyi verdi. Bizde ne var? Bekle, sabret, sıranı bekle!

Üstelik bu sadece güncellemenin geç gelmesi değil; hiçbir netlik, açıklık, şeffaflık yok! Güncelleme takvimi diye paylaştığınız şey bile sürekli değişiyor ya da bazı modeller gizlice listeden kayboluyor. Kullanıcıyı neden bu kadar yok sayıyorsunuz?

Ben bu cihazı alırken amiral gemisi diye aldım. Üst düzey performans, uzun vadeli yazılım desteği vaat ettiniz. Şimdi aynı cihazla her gün foruma girip "One UI 7 geldi mi?" diye kontrol etmek zorunda kalıyorum. Komik ama trajik. Siz bu işin neresindesiniz gerçekten merak ediyorum.

Her sene yeni cihaz çıkarıp "daha hızlı, daha akıllı, daha güncel" diye reklam yapmayı biliyorsunuz. Ama geçen seneki cihazlara bile zamanında güncelleme vermiyorsunuz. Sadece yeni cihaz mı kullanıcı? Biz eskidik mi? Bu mudur sadakatin karşılığı?

One UI 7 güncellemesini bir lütuf gibi vermekten vazgeçin. Bu bizim hakkımız. Cihazı alırken ödediğimiz paranın içinde bu desteğin bedeli de vardı. Üstelik sadece yazılım değil, güvenlik güncellemeleri de aynı belirsizliğe hapsoldu.

En azından çıkış tarihiyle ilgili açık ve dürüst bir bilgilendirme yapın. Her gün "güncelleme gelecek" ümidiyle telefon ayarlarına bakmak gerçekten sabır işi oldu. Sabır taşı bile çatladı artık. Samsung’un da kullanıcılarına karşı sorumluluk almasının zamanı gelmedi mi?

Sizin cevabınız yoksa, biz kullanıcılar olarak artık bu soruları yüksek sesle sormaya başlayacağız. Çünkü verdiğimiz para kadar, verdiğimiz güvenin de bir karşılığı olmalı.
64 Comments
EvrenosBey
Active Level 5
Galaxy S
Merhabalar Nisan ayındayız güncelleme ne zaman gelecek acaba? Yani daha fazla bekletmenin bir anlamı yok, öyle değil mi? Gerçekten gelsin artık...
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
S23 Serisi İçin 14-17 Nisan Tarihlerinde Geleceğini Düşünüyorum
0 Likes
EvrenosBey
Active Level 5
Galaxy S
Hadi inşallah sorduğum sorunun altındaki linkte 25 Nisan tarihi verilmiş o daha olası geldi bana...
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Olabilir Global Dağıtım İçin 10-14 Nisan Tarihleri Diyorlar S23 Seriside Bir Sonraki Hafta Yani 25 Nisan Dolaylarında Alması Muhtemel
0 Likes
Hondacı
Active Level 4
Galaxy S
24 25 serisine tekte atıp geçmesi lazım,sonuçta üzerinde yeni çalışılan güncelleme değil. Farklı ülkelerde tıkır tıkır düşüyor güncelleme demekki anormal durum yok
Galaxy S
İphoneda hic öyle olmuyo valla ayni anda gonderiyorlar guncellemeyi sıkıldım valla eğer göndermezlerse iphone gidip alıcam valla
0 Likes
Hondacı
Active Level 4
Galaxy S
Valla deme de sen yine :), Geç güncelleme için telefonumu Elmaya değişmem... Sadece gördüğüm videolardan oluşan bir merak var
Galaxy S
Herkes bekliyo herkesin hakki güncelleme almak bu kadarda bekletmesinler
0 Likes
Hondacı
Active Level 4
Galaxy S
Tabiki bir kullanıcı olarak sende haklısın ama tarafsız düşünüldüğü zaman geç gelen bir güncelleme için marka değiştirmek ne kadar mantıklı olur tartışılır... Beklediğimize değecek bir güncelleme olacağını umuyorum
0 Likes
Serkan-S25-GS
Active Level 10
Galaxy S
Kademeli olarak dağıtıyor gene Samsung her yıl olduğu gibi ay ortaisna kadar gelir belki daha erken de olabilir
0 Likes