cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Premium Fiyat, Paspas Destek!

(Topic created on: 3 weeks ago)
660 Views
ErhanYavuz
Active Level 6
Options
Galaxy S

Samsung yetkililerine sesleniyorum: Bu güncelleme işini neden bu kadar yokuşa sürüyorsunuz? Android 14 aylar önce çıktı. Rakip firmalar neredeyse giriş seviyesi cihazlarına bile güncellemeyi verdi. Bizde ne var? Bekle, sabret, sıranı bekle!

Üstelik bu sadece güncellemenin geç gelmesi değil; hiçbir netlik, açıklık, şeffaflık yok! Güncelleme takvimi diye paylaştığınız şey bile sürekli değişiyor ya da bazı modeller gizlice listeden kayboluyor. Kullanıcıyı neden bu kadar yok sayıyorsunuz?

Ben bu cihazı alırken amiral gemisi diye aldım. Üst düzey performans, uzun vadeli yazılım desteği vaat ettiniz. Şimdi aynı cihazla her gün foruma girip "One UI 7 geldi mi?" diye kontrol etmek zorunda kalıyorum. Komik ama trajik. Siz bu işin neresindesiniz gerçekten merak ediyorum.

Her sene yeni cihaz çıkarıp "daha hızlı, daha akıllı, daha güncel" diye reklam yapmayı biliyorsunuz. Ama geçen seneki cihazlara bile zamanında güncelleme vermiyorsunuz. Sadece yeni cihaz mı kullanıcı? Biz eskidik mi? Bu mudur sadakatin karşılığı?

One UI 7 güncellemesini bir lütuf gibi vermekten vazgeçin. Bu bizim hakkımız. Cihazı alırken ödediğimiz paranın içinde bu desteğin bedeli de vardı. Üstelik sadece yazılım değil, güvenlik güncellemeleri de aynı belirsizliğe hapsoldu.

En azından çıkış tarihiyle ilgili açık ve dürüst bir bilgilendirme yapın. Her gün "güncelleme gelecek" ümidiyle telefon ayarlarına bakmak gerçekten sabır işi oldu. Sabır taşı bile çatladı artık. Samsung’un da kullanıcılarına karşı sorumluluk almasının zamanı gelmedi mi?

Sizin cevabınız yoksa, biz kullanıcılar olarak artık bu soruları yüksek sesle sormaya başlayacağız. Çünkü verdiğimiz para kadar, verdiğimiz güvenin de bir karşılığı olmalı.
64 Comments
Galaxy S
Hic kimse bir sey bilmiyo bence bide kafam karıştı güncekmiyizdeki tarihler doğru mu biri söylesin
benan123
Active Level 6
Galaxy S
Eli kulağında arkadaşlar gelir heran
Hondacı
Active Level 4
Galaxy S
Hemen gelsin dayı yoksa meraktan patlayacağız ramak kaldı 😄
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Bence 10 Veya 11 Nisan'da Gelir Gibi Bence Değil Bu Tarihler Konuşuluyor Direk Global Dağıtım İçin
0 Likes
Hondacı
Active Level 4
Galaxy S
Nerde konuşuluyor acaba hiç görmedim usta
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Bazı Sitelerde Yazıyor Bide ABD 10 Nisan'da Alıyor Bizde O Tarihlerde Falan Alırız
0 Likes
Galaxy S
Eminsin dimi
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Kore'de Dağıtım Başlamışsa Globale Düşmesi Çok Uzun Sürmez Birkaç Gün Yani 10 11 Nisan Tarihlerinde Gelebilir Ama Bak Kesin Demiyorum Sonra Demeyin Diye 😄
0 Likes
wowozange
Active Level 4
Galaxy S
Geliyor gelmekte olan 😂😂😂
Hondacı
Active Level 4
Galaxy S
Haniiiiii nerdeeeee o sosuna süt katmiyür diyen😂