Arkadaşlar merhaba Samsung mobile Instagram sayfasında yer alan postta ve ekran görüntüsünü paylaştığım Zflip5 hakkında 😉 düşünceleriniz ve... View Post
Arkadaşlar merhaba Samsung mobile Instagram sayfasında yer alan postta ve ekran görüntüsünü paylaştığım Zflip5 hakkında 😉 düşünceleriniz ve... View Post
Galaxy S 21 Fe cep telefonum ile görüşme yaparken görüşme bir anda sonlanıyor ne yapsam çözümünü bulamadım. ne yapmam gerekir bu sorunu çözmek için View Post
Teknik servisi aradım anakartta aşırı ısınma ve hızlı pil sorunundan bahsettim.Batarya sağlığım 520 kere şarj etmeme rağmen %99 olduğunu söylediler... View Post
Bunu Nasil kurucam? View Post
Üst segment cihaz alıyoruz alt segmentten sonra android 14 alicaz şaka gibi. Bari Kasım yaması yayınlayın. Saçma saçma konularin altına yazıp bir şeyi... View Post
Normalde One Uı Ana ekran uygulamasını store da göremiyordum güncelleyemiyordum kapatıp açtım verileri Sildim ettim olmamıştı ve bugün ilginç bir... View Post
Whatsapp ekranına girip çıktığımda ekran görüntüsü garip bir şekilde açılıp kapanıyor **bleep** olarak benzetmek gibi olursa sanki hdmi kablosu... View Post
Arkadaşlar bu özellik hangi modda açılıyor video moduna geçtim yok pro videoda yok nerde var bu nssıl açcam hdr10+ 'ı View Post
Nedir bu zorunlu uygulama güncellemelesi güncelleme sayfasında aklımda kaldığı kadarıyla youtube yi zorunlu yapmış View Post
Bu özelliği aktif etsek fotograf ve video larda kaliteyi etkilemez değil mi? View Post
User | Likes Count |
---|---|
471 | |
406 | |
263 | |
203 | |
168 |
User | Count |
---|---|
47 | |
45 | |
43 | |