cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

Arkadaşlar merhaba Samsung mobile Instagram sayfasında yer alan postta ve ekran görüntüsünü paylaştığım Zflip5 hakkında 😉 düşünceleriniz ve... View Post

Teknik servisi aradım anakartta aşırı ısınma ve hızlı pil sorunundan bahsettim.Batarya sağlığım 520 kere şarj etmeme rağmen %99 olduğunu söylediler... View Post

Üst segment cihaz alıyoruz alt segmentten sonra android 14 alicaz şaka gibi. Bari Kasım yaması yayınlayın. Saçma saçma konularin altına yazıp bir şeyi... View Post

Normalde One Uı Ana ekran uygulamasını store da göremiyordum güncelleyemiyordum kapatıp açtım verileri Sildim ettim olmamıştı ve bugün ilginç bir... View Post

Whatsapp ekranına girip çıktığımda ekran görüntüsü garip bir şekilde açılıp kapanıyor **bleep** olarak benzetmek gibi olursa sanki hdmi kablosu... View Post

Arkadaşlar bu özellik hangi modda açılıyor video moduna geçtim yok pro videoda yok nerde var bu nssıl açcam hdr10+ 'ı View Post

Bu özelliği aktif etsek fotograf ve video larda kaliteyi etkilemez değil mi?     View Post