Original topic:

Pil

(Topic created on: 01-02-2025 10:43 PM)
188 Views
7330
Active Level 3
Options
Galaxy S

Dişarda iken Şarj seviyesi yüzde 1 e kadar düşmüştü koşarak eve gelip telefon kapanmadan şarja takayım dedim bir baktım ki Şarj olduktan sonra 41 oldu Şarj çok şaşırdım ve aceba ben mi yanlış gördüm diyip bilidrim geçmişinden baktım gerçekten de Şarjın 1 olduğunu ve telefonun bildirim bile gönderdiğini gördüm çok şaşırdım cihaz da yeni baya bir endişeliyim umarım bu sadece 1 sefere mahsus bir şeydir. Telefonun şarjı 41 olduğunu görünce biraz daha kullandım ama çok çabuk tükendiğini gördüm birden 20 oldu sonra pil tasarruf modunu açtım ve hiç beklenmedik bir şekilde Şarj bitti lütfen bana yardımcı olun 

22 Comments
Galaxy S
Cihaz neydi
0 Likes
7330
Active Level 3
Galaxy S
S23 ultra
0 Likes
Galaxy S
Memberstan bir pil tanilamasina bakın normal derse sıkıntı yok
0 Likes
7330
Active Level 3
Galaxy S
Baktım ve normal dedi
0 Likes
Galaxy S
Bir kaç gün dikkat edin ayni şeyi tekrar tekrar yapıyorsa servise gidecek mecburen
0 Likes
7330
Active Level 3
Galaxy S
Peki bunun havanın çok soğuk olmasıyla alakası var mı dişarda hava -15 derece
0 Likes
Galaxy S
Olabilir fazla maruz bırakmayın
0 Likes
7330
Active Level 3
Galaxy S
Peki teşekkürler
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Var hocam -10 dan sonra böyle şeyler yaşayabilirsiniz ama kesin olarak bundan kaynaklı diyemem şarjı tamamen bitirip %100 e kadar şarj edin (şarj ederken hiç kullanmayın) sonra tekrardan şarjı tamamen bitesiye kadar kullanın ve tekrardan aynı şarj %100 e olasıya kadar kullanmayın batarya göstergesinde sorun varsa düzelir