Original topic:

Oyun

(Topic created on: 11-30-2025 08:49 AM)
101 Views
SERDAR2210
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar oyun için samsung S25 FE mi daha iyi yoksa S24 FE mi

14 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
İkiside güzel perhormanslı oynatır ama almısken s25 fe
Enes_S24
Expert Level 5
Galaxy S
Performansları aynı sayılır
0 Likes
EsesliA34
Active Level 6
Galaxy S
S25 Fe ama 2 sininde oynatamayacı bir oyun yok.
A serisinden uzak dur oyunlarda FPS düşüşü ısınma sorunu üst düzeyde.
Galaxy S
Aynı işlemciyi kullanıyorlar sadece S24 fe deki biraz köreltilmiş hâli. Yani ikiside her oyunda 120fps alabilir ama illa S25fe seviyesinde bütçeye çıktıysan gene aynı işlemciyi kullanan S24+ çok daha mantıklı olucaktır. S24+ ın çok daha fazla avantajı var gerek kamera tarafında gerek ekran tarafında. Ve fiyatıda S25 fe ile hemen hemen aynı
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Benzer bir performans vereceklerdir.
0 Likes
Galaxy S
S25fe alınmaz s24feyle birebir aynı puanı veriyor hocam bitek 1 sene daha fazla güncelleme alıcak
0 Likes
Galaxy S
S25 FE'de değişken yenileme hızı var LTPO ekran olduğu için. S24 FE'den daha ince ve 20 gram daha hafif. Ekran parlaklık değeri de daha yüksek. Ayrıca S25 FE Android 16 ile çıktı yani android 23'e kadar alacakken S24 FE Android 21'e kadar alacak bence S25 FE daha mantıklı yani
0 Likes
Galaxy S
Birincisi, LTPO ekran değil hocam. 60 ile 120 Hz arasında giden S24 FE ile birebir aynı ekran var. Birebir aynı işlemci, birebir aynı kamera, sadece ön kamera değişti, onu da **bleep** edemiyorsunuz zaten. Yine optik parmak izi var, parlaklık yine 1900 nit filan filan. Evet, Android 23'e kadar alacak ama aldıktan hemen sonra güvenlik güncellemesi almayacak. 2032 Eylül'de bitiyor. S24 FE ise Android 21 alıp bir de 2031'in güvenlik yamalarını alacak ve 2031'de bitecek. Mantık böyle, git Samsung sitesine, bunların hepsi yazıyor arkadaşım. Evet, 2 tane fazla Android güncellemesi alacak belki ama kim bir telefonu 7-8 sene kullanır ki? Yani hiçbir anlamı yok. Ha, belki 4900 mAh ve 45W'tan dolayı alınabilir ama bulunduğu fiyat bandında S24 Plus, normal S24, Honor 400 Pro varken S25 FE'nin alınabilirliği düşüyor hocam. Lütfen düzgün araştırın. Şu an S25 FE'nin fiyatı 31-32 bin TL veya altına düşmediği sürece alınmaz. O yüzden gidin S24 FE alın, pişman olmazsınız. S25fe de 8gb ram var hala onuda ekliyim de yok inceymiş yok hafifmiş geçin bunları güzellillerde artısından çok eksisi var o yüzden anlatmaya gerek yok gidin s24 alın gidin s24 plus alın gidim honor 400 pro alın gidin s24fe alın gidin mi14t pro alın bu cihazlar çok çok daha mantıklı cihazlar yada s26fe beklenmeli
0 Likes
Galaxy S
Ben Samsung almayacağım bir daha. Alıcı gözüyle araştırmıyorum, Samsung'un kopyala yapıştır cihazları da umrumda değil artık. S25 FE şu anda 32 bin TL bu arada ilk çıktığı gibi değil.
0 Likes