Samsung, Galaxy cihazları için Aralık 2023 güvenlik güncellemesini yayınlamaya başladı ve Galaxy S23 serisi, partiye katılan ilk katılımcı... View Post
Samsung, Galaxy cihazları için Aralık 2023 güvenlik güncellemesini yayınlamaya başladı ve Galaxy S23 serisi, partiye katılan ilk katılımcı... View Post
Bu nasıl düzelicek View Post
Daha öncede bir çok kez paylaştım. Android 14 le şarj sürem bir önceki sürüme göre hemen hemen aynı. Ortalama 8 saat açık ekran süresi. Ama şu pil... View Post
Arkadaşlar samsung telefondaki pil ve cihaz bakımındaki samsungun ortak çalıştığı Mc Afee Virüs Programı iyimidir yani telefonda virüs varsa ortaya... View Post
Facebook dan bir mesaj gelmişti onu cevapladım ardından her 20-30 dk da bir o kişinin bildirimi geliyor sürekli bakıyorum eski bildirim Facebook u... View Post
Bu özelliği bulamadım indirmek mi gerekli model s23 View Post
Bu ne simdi bis2m anlamadim ben bi pil arayuzunden View Post
S24 Baz modeli Exynos 2400 ile geleceği söyleniyor, bunu SD 8 gen 3 ile arasındaki **bleep** nedir bilen varmı? View Post
Arkadaşlar Google play 1temmuz 2023 ye görünüyordu güncelle dedim 8mb lık bir güncelleme aldı telefonu yeniden başlatma mı söyledi yaptım güncelmi... View Post
User | Count |
---|---|
45 | |
43 | |
40 | |
39 | |
32 |