cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Otomatik parlaklık

(Topic created on: 3 weeks ago)
244 Views
MustafaS24
Active Level 4
Options
Galaxy S

S24 PLUS ONE Uİ 7 GÜNCELLEMESİ GELDİ GÜNCELLEME ÖNCESİNDE ANA EKRANDA MANUEL OLARAK ADAPTİF PARLAKLIK SEÇENEĞİ VARDI ONE Uİ 7 GELDİKTEN SONRA BU ÖZELLİK GİTTİ VE SADECE AYARLARDAN YAPILIYOR ANA EKRANDA YAPMANIN BİR ÇÖZÜMÜ VAR MI .

BİRDE İKİNCİ SORUM SAMSUNG WATCH 7 44 MM KULLANIYORUM KADRAN ÇEŞİTLERİ BATARYA KULLANIM VE ŞARJ DOLUM SÜRESİNİ ETKİLER Mİ VE SAAT TE DÜŞME ALGILAMA ÖZELLİĞİ VAR BUNU NASIL AKTİF EDEBİLİRİM KULLANANLAR BİLGİLENDİRİRSE SEVİNİRİM 
10 Comments
Berke7
Active Level 9
Galaxy S
Rez
0 Likes
36724
Active Level 1
Galaxy S
Merhaba. Sagdan ekranı aşağı çek. Parlaklığın üstüne basılı tutunca ayar kısmı açılıyor. Ayarlara girmeden en kısa yol bu gibi.1745574297605.jpg1745574297663.jpg
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Hocam öncelikle adaptif parlaklığı kontrol merkezini açıp parlaklık çubuğuna basılı tutarsanız oradaki ayarlardan aktif edebilirsiniz. 2. Soru icin evet kadranlar biraz etkiler nasıl bir saat şekli olduğuna bağlı. Wearable üzerinden de saat ayarlarından düşme algilamayı açabilirsiniz hocam acil durum ayarlarından. Yoruldum yazarken 😂😂
0 Likes
MustafaS24
Active Level 4
Galaxy S
Aradığım cevapları verdiniz teşekkür ederim 😊🙏 peki şarjının daha uzun gitmesi için ne gibi kadranlar kullanabilirim analog mu dijital kadran mı bu arada sağlık ölçümlerini kullanmıyorum şarjını bitirecek korkusuyla
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Hocam çok fazla aydınlık renk içeren kadranlar şarjı daha hızlı bitiriyor. Daha koyu temalar kullanırsanız sarjiniz daha uzun süre gidebilir.
0 Likes
MustafaS24
Active Level 4
Galaxy S
Saati alalı yarın 1 hafta olacak şarj bitecek korkusundan sadece wifi ve bluetooth kullanıyorum onları da sadece telefon yanımda değilken açıyorum buna rağmen şarjı 12 veya 15 saat gidiyor bazı kullanıcılar bütün özellikleri açık halde 1-2 gün gittiğini yazmış ve birkaç haftaya bataryanın oturacağını şarj süresinin artabileceğini söylüyor umarım zamanla şarj süresi artar yoksa bu şarj süresi çok az bir süre
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Evet hocam doğrudur. Biraz kullanmak gerekiyor. Ama zaten Samsjng'un saatlerinde ekranı açık tutmak ciddi anlamda şarj tüketiyor. Bende Watch4'trn ince Fit2 ve Watch3 vardı. Hepsinde de aynı sorunu yaşadım. Ama en çok Watch4'te yaşadım ve yaşıyorum bu şarjın az süre gitmesi sorununu.
0 Likes
MustafaS24
Active Level 4
Galaxy S
Bende aod kapalı dokunarak açma aktif sadece, saati alırken görevliler söylemişti şarjının en fazla 1 gün gideceğini ve bu yüzden şarj süresinin yüksek olması sebebiyle Huawei de alabileceğimi söylediler ama telefon samsung olduğu için tamamen uyumlu çalışmayacağını söylediler bu yüzden samsung aldım yoksa Huawei gt 5 alacaktım galaxy watch 5 pronun 590 mah bataryası varken daha yüksek modeline 425 mah koymuşlar bana çok mantıksız geliyor bu kadar özellikleri olan ve yeni sürüme sahip güncel bir saate daha düşük batarya koymak haksızlık olmuş aksine daha yüksek batarya koymaları gerekirdi
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Sorunun kaynağı zaten bence bataryanın yetersiz olması. Benim Watch4 saatimde yanlış hatırlamıyorsam 350mAh batarya var. AOD, her zaman nabiz ve uyandırma hareketi kapali olmasına rağmen şarjım günün sonunda %15-20 arasında oluyor. Pil çok küçük bence bu saat icin.
0 Likes