Mesela ben 4k 60 fps video çekmeyi seviyorum hep çektim çektim çok yer tutuyor doğal olarak bunların ayarları değiştirmek güzel olurdu öyle bir... View Post
Mesela ben 4k 60 fps video çekmeyi seviyorum hep çektim çektim çok yer tutuyor doğal olarak bunların ayarları değiştirmek güzel olurdu öyle bir... View Post
Geçen bir fotoğraf çektim orda 24 saat efekti geldi baktım güzel bir özellik ama bu gün baktım gitmiş neden böyle oldu ayrıca bazı fotoğraf ları... View Post
Testler erken bitti bu ay içinde güncellemeyi alırız gibi View Post
İphone larda olduğu gibi multi touch özelliği telefonda yazıyor. Ancak bunu kullanamıyorum. Aktif edilmesi gereken bir ayarı mı var yoksa sadece... View Post
Bu zamana kadar sorunlarımla kendi sorunu gibi ilgilenen tüm kullanıcılara teşekkür ederim View Post
Samsung accounttan çift aşamalı doğrulama nasıl kapatırım saat geldiğinde onla uğraşmak istemiyorum View Post
Merhaba arkadaşlar , S23 için değişik işlevsel bir kılıf arıyorum özellikle tavsiye edeceğiniz bu kılıfı kesinlikle almalısın diyeceğiniz bir kılıf... View Post
Ne önerirsiniz 9k max fiyatlı oyun oynamıyor iş amaçlı yüksek Özellikli şart değil ama çok giriş seviyesi de olmasın View Post
S21fe kullanıyorum 1 sene olmadı şarja takarken ucunu ittirip takıyorum bırakıyorum zorla oluyo acaba typec girişindeki yerde mi sıkıntı vardır... View Post
S23 serisi desteklerken s22 serisi desteklemiyor bu isteğimizi adminlerin samsunga bildirmesini istiyorum View Post