Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
SİZ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? View Post
Bundan 2 ay önce bir arkadaşımdan galaxy store hesabıma girip kuponumu kullanmasını rica etmiştim. O günden sonra asla kendi hesabındaki kuponları... View Post
Arkadaşlar selam 👋 S24 plus kullanıyorum telefon da konuşurken birden ses gidiyor bi bakıyorum arama beklemeye almış bu nasıl oluyor sensör... View Post
S23ultra kullanıyorum hoparlör boşluğunda sürekli cepte kalan ufak kırıntı,tütün,ip tarzı şeyler görüyorum. Bunun olmaması için bir koruyucu kullanan... View Post
Sizce oyun oynarken 45 Derece günlük kullanımda 39 derece civarı bir telefon için Çokmudur s23 fe bu arada cihaz View Post
S22 serisi telefonlara blackmagic kamera desteği geldi deniyordu, ben yükleyip açtığımda hata verip kapatıyor. Sebebi ne olabilir View Post
Selamlar herkese, yaklaşık 5 aydır s23 kullanıyorum ve ekran süresi hariç memnunum ancak son 2 gündür oyun oynarken ya da biri ile konuşurken telefon... View Post
Aklında soru işareti olanlar için View Post
User | Likes Count |
---|---|
683 | |
630 | |
483 | |
414 | |
383 |