cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Orjinal Batarya Değişimi

(Topic created on: 12-17-2021 09:05 PM)
768 Views
1insan34
Active Level 3
Options
Galaxy S

Samsung yetkili serviste s9 pilini değiştirdim. Üç yıllık pile göre performans en fazla yüzde 20 **bleep** etti. 

İlk dolum, yüzde 20 ~80 dikkat ettiğim ve iki hafta olduğu halde böyle. 

330 Tl boşa gitti. DanisTek ümraniye de değişti. Acaba orjinal pil kullanmamış olabilirler mi? 

Şimdi tanıla yaptım iki hafta önce değişen pile zayıf diyor yaa. :( orjinal şarj kullandım halde

#batarya
12 Comments
base8
Active Level 2
Galaxy S
Samsung members uygulamasından tanılama kısmından pilinizi kontrol edebilirsiniz.
1insan34
Active Level 3
Galaxy S
Şimdi yaptım, pil zayıf değişmeli diyor ya. 🤦‍♂

Kesinlikle yetkili serviste olsa orjinal pil kullanmamış. Orjinal şarj cihazı ve daha 15 gün oldu.
Umarım burayı okuyan bir yetkili vardır.
0 Likes
MertLyns
Active Level 6
Galaxy S
Aynı sorunu bende yaşadım A50 cihazımda , gsm iletişim bayisinden bizzat değişim yaptım orijinal adı altında, fakat pilim daha kötü oldu gittim bir kez daha yine değiştirdiler ücretsiz şekilde fakat gel gör ki hâla aynı şarj 20'de kapanıyor ve 100 olunca direkt 90 lara düşüyor samsungun büyük sorunu bu anlaşılan ya da ülkemizde dolar kurundan dolayı orijinal ürünler temin edilmiyor da olabilir tam bilemeyeceğim..
MertLyns
Active Level 6
Galaxy S
Şuan şarjımın %60 olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam bir iki saat sonra kapanır :)1639764330154.jpg
0 Likes
melisaa06
Active Level 8
Galaxy S
Canpark karşısi metro durağın oradaki yer berbat kadokoy destek iletisime gitseydin
1insan34
Active Level 3
Galaxy S
Oraya gittim. :( Şimdi itiraz için kadıköy gitsem olur mu ı
0 Likes
melisaa06
Active Level 8
Galaxy S
Kadıköydeki servis bisi yapmaz sen umraniye deki yere gidip tekrar sorununu söyle 6 ay garanti veriyor batarya değişince yeni bi batarya takarlar
melisaa06
Active Level 8
Galaxy S
Muhtemelen tarihî geçmiş batarya takıyorlar 2 yıldan fazla durunca pil oluyor rafta ister kullan ister kullanma
FatihAcr
Active Level 4
Galaxy S
Allah allah bende değişcektim a51 herkes değişme orjinali daha iyi diyor
0 Likes