cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22+Batarya Değişimi

(Topic created on: 01-29-2025 03:22 PM)
540 Views
UmuttCan
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhabalar,

Telefonumun bataryası 1 günü zor çıkarmaya başladı. Ancak "Members" uygulamasında "Normal" görünüyor. Batarya ile ilgili görselleri ekliyorum. 

image

image

image

Sizce pili değiştirmem gerekli mi? 9 saat gibi ekran süreleri konuşuluyor forumda benim ekran sürem 2 saat olmasına rağmen %80den %35e düşmüş. 

Değişimi Samsung'tan orjinal batarya ile yapabilir miyim? Telefonun suya dayanıklılığı azalır mı? Sizce değiştirmeli miyim? 
24 Comments
karo35
Active Level 5
Galaxy S
S22 lerde kronik sorun bu hocam batarya değiştirmenizin fayda edeceğini sanmıyorum onun dışında mobil veride çok şarj harcar ben s23 kullanmama rağmen 2 3 kat daha çok ekran süresi aliyorum1738153608148.jpg
UmuttCan
Active Level 1
Galaxy S
Anlayamadım gitti en son sıfırladım yazılımsal mı diye ama resmen akıp gidiyor şarj. Eskiden bu kadar değildi sanki ya🤔
0 Likes
karo35
Active Level 5
Galaxy S
Değiştirmeyi deneyebilirsiniz bir sıkıntı olmaz ama fayda edermi orası muamma yetkili servislerde değiştirirseniz hiç bir sorun olmaz
UmuttCan
Active Level 1
Galaxy S
Yetkili servislerin olduğu bir liste var mı Samsung sayfasında veya nasıl ulaşabilirim yetkili servislere?
0 Likes
Citos
Active Level 7
Galaxy S

Kime göre kronik? Bende hem S22 var hem de S24. Tutturulmuş bir kronik pil sorunu muhabbeti, pil az gidiyor diyene hemen kronik. Kronik falan değil ben 6 buçuk saat ekran süresi alıyorum, kullanımla alakalı. Telefonu hiç bırakmadan sürekli kullanırsan 3 saatte biter tabi ki, bu her cihazda böyle.

0 Likes
karo35
Active Level 5
Galaxy S
S23 kullanıyorum s22 de kullandım alakası yok arada uçurum var s22 de pil sorunu oldukça bariz
0 Likes
Citos
Active Level 7
Galaxy S

Abartmayın isterseniz. Arada uçurum falan yok, S22 de 3700 pil var S24 4000 pil var aralarında uçurum mu var. 300Mah mı uçurumu sağlayan, en fazla yarım saat ileriye atar.

0 Likes
karo35
Active Level 5
Galaxy S
S22 kullanırken 5 veya 6 saat ekran süresi alıyordum şimdi o süreyi daha yarı şarja gelmeden alıyorum s23 ile1738159540272.jpg
0 Likes
Citos
Active Level 7
Galaxy S
S22 ler zaten 6 saat 6 buçuk saat ekran süresi verir hocam. S23 ile %50 şarj ile bu süreyi alıyorum diyorsanız yalan söylüyorsunuz. Attığınız ss de %53 kullanım ve %65 kalan pil var sizin piliniz %100'ün üzerinde mi şarj oluyor.
0 Likes