cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

OneUI7 nasıl buldunuz

(Topic created on: 2 weeks ago)
249 Views
furkangn7
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar bugünde benim cihazım olan S23'e OneUI7 geldi ve ben memnun kaldım gayet iyi. Zaten 120 hz akıcı olan telefonu animasyonlarda felan ufak tefek detaylarda daha da çok hızlandırmışlar. Çok inceleme fırsatım olmadı ama yeni gelen şuna bakmalısın dediğiniz bir özellik varmı? Genel olarak nasıl buldunuz OneUI7'i.

13 Comments
aittchin
Active Level 4
Galaxy S
O stili biliyorum zaten de bende bu kadar büyük değil nasıl büyüttüğünü merak ettim
Nwavyudeh
Active Level 4
Galaxy S
Ben genel olarak sevemedim. Bazı şeyler genel olarak çok büyümüş, kilit ekranındaki ve bildirim sekmesindeki bildirim kutucukları çok büyük. Kilit ekranındaki sağ ve soldaki kısayolları da büyütmüşler. Ve cihaz ara sıra takılıyor tam akıcı değil hala. Bana kalırsa samsung bu güncellemeyi 1 ay daha vermezdi de insanlar artık çok şikayetçi olunca verdiler. Güncelleme hala çok eksik. Bazı animasyonları da sevmedim çok ucuz duruyor. Keza bazı widgetlar da kötü, sadeleştireceğiz diye önemli yazıları kaldırmışlar falan filan. Bence samsung bu güncellemeyle batırdı. Umuyorum ki en azından daha iyi bir hale gelir.
furkangn7
Active Level 2
Galaxy S
2024 Ekim-Kasım civarında ufaktan dağıtılmaya başlancak OneUI7 bazı aksaklıklarla 2025 Nisan'a kadar aksadı. Çok tepkide gelince aceleyle hatalar mevcut bişekilde paylaşdılar ama Samsungun zamanla patchler ile düzelticeğine inanıyorum. Şuanlık evet bazı hataları olabilir.
Posthumus
Active Level 3
Galaxy S
Valla bir süre kafa dinleyeceğiz artık. sorup durmazlar bir süre 😀