One ui 6 Yeni Özellik: Anaekrana 2 elinizle sürükleyip bırakınSürüklemeye başlamak için bir uygulamasimgesine dokunup basılı tutun, ardındandiğer... View Post

One ui 6 Yeni Özellik: Anaekrana 2 elinizle sürükleyip bırakınSürüklemeye başlamak için bir uygulamasimgesine dokunup basılı tutun, ardındandiğer... View Post
Arkadaşlar s22 ultra ve s23 ultrada bulunan bu kısım sensör mü acaba detaylı bir bilgi bulamadım View Post
Samsung dex ile telefon ekranını bilgisayar ekranına yansıtıyorum. Telefon ekranını mouse gibi kullanıyorlar ama nasıl açıldığını bulamadım. Ayrıca s... View Post
Arkadaşlar merhaba Gaziantepten gokhan ben şuanda galaxy m31 kullanıyorum fakat s22 ultra almayı düşünüyorum vatan bilgisayar 30 bin lira fiyat... View Post
Yazan: Eray Kalelioğlu Samsung, her türlü ekstrem koşulda yüksek gizlilikle kullanılabilen yeni telefonlarını duyurdu. Galaxy S23 serisinin... View Post
S21 FE nin ekranı maksimum kaç nite kadar çıkıyor. Bu konu ile ilgili kesin bir bilgisi olan var mı ? View Post
Merhaba. Hatay'dan herkese selamlar. Samsung galaxy s22 cihazımın oleophobic issue denen sorunu var. Ekranı kilitleyince leke gibi duran bir şey... View Post
S21 ultra cihazima şu kaçtı gündüz . 10 saattir belki bu durumda geçer geçiyor diye umursamadim tekrar yıkadım üfledim saç kurutma makinasi tuttum ama... View Post