cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

OneUI7 nasıl buldunuz

(Topic created on: 2 weeks ago)
247 Views
furkangn7
Active Level 2
Options
Galaxy S

Merhabalar bugünde benim cihazım olan S23'e OneUI7 geldi ve ben memnun kaldım gayet iyi. Zaten 120 hz akıcı olan telefonu animasyonlarda felan ufak tefek detaylarda daha da çok hızlandırmışlar. Çok inceleme fırsatım olmadı ama yeni gelen şuna bakmalısın dediğiniz bir özellik varmı? Genel olarak nasıl buldunuz OneUI7'i.

13 Comments
Galaxy S
Bayağı güzel hatta ONE UI7 den sonra ana ekranım çok güzel oldu 1745871338694.jpg1745871338712.jpg1745871338734.jpg
Galaxy S
Pil bakımından efsane olmuş
furkangn7
Active Level 2
Galaxy S
Pilde ne değişiklik olmuş farkedemedim. Sağ üstteki simgesi değişmiş anlamındanmı bahsettin. Pil sağlığına bakma özelliği gelcek diyolardı ama sanırım s25'e gelmiş sadece.
0 Likes
Galaxy S
Yok hocam pilim daha uzun gidiyo ve pil sağlına bakma hala yok ama şu ayar gelmiş1745871671111.jpg
furkangn7
Active Level 2
Galaxy S
Hmm anladım. Pil testi daha yapmadım ama evet belki güncelleme ile optimizeler artmış olup pil süresi uzamış olabilir. Özellikde ufak ince güzel bir detay olmuş.😊
0 Likes
Galaxy S
Evet beklediğim bir özellikti direk yaptım bide oyun oynarken pil daha stabil onu farkettim iyi bir güncelleme olmuş beklemeye değer
aittchin
Active Level 4
Galaxy S
Kilit ekranındaki saat stilini nasıl o kadad büyük yaptın? Bende o kadar büyümüyor
Galaxy S
Goodlockdan lockstar yükledim pile bir etkisi yok rahatçs yükleyebilirisniz
furkangn7
Active Level 2
Galaxy S
Kilit ekranını düzenlerken orda saatin yazdığı yerin üstüne tıkla ordan stile bas en sağdan ikinci olan arkadaşın kullandığı.
0 Likes