cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One UI6 Dosyalarım Çöp Kutusu Devre Dışı Bırakma

(Topic created on: 11-01-2023 09:23 PM)
2899 Views
ysblack8
Active Level 2
Options
Galaxy S

Son gelen one ui 6 , android 14 güncellemesi ile çöp kutusunu nasıl devre dışı bırakabilirim?

Umarım bu ayarı kaldırmamışlardır, yoksa çok küfür yiyeceksiniz.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy S
Mesajlar uygulamasında çöp kutusu devre dışı bırakılabiliyo ama yeni yazılımda galeri ve dosyalarım için devre dışı bırakma özelliği yok.

View solution in context

9 Comments
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
adı halen Çöp Kutusumu? Geri Dönüşüm yada Son Silinenler olarak değiştirilmesi için gerekçelerini detaylı şekilde yazarak talepte bulundum. arkadaşlarda talebimizi ilgili yerlere aktardılar.
0 Likes
S23canavari
Active Level 5
Galaxy S
Dosyalarıma girdikten sonra sağ üstteki 3 noktaya basıyoruz oradan ayarlara tıklayınca bu seçenek çıkıyor. Bu ayarı OneUi 5.1de yapıyorum 6'da da değişmemiştir herhaldeScreenshot_20231101_213526_My Files.jpg
ysblack8
Active Level 2
Galaxy S
Evet adı hâla " çöp kutusu " ve ayarlardaki o seçeneği kaldırmışlarScreenshot_20231101_213819_My Files.jpg
Galaxy S
Çöp kutusunu neden devre dışı bırakmayı düşünüyorsun
0 Likes
ysblack8
Active Level 2
Galaxy S
Ben öyle kullanmak istiyorum senin de sorduğun soru mu
545481
Active Level 7
Galaxy S
O ayar kalkmış sanırım
0 Likes
Fslk53
Active Level 1
Galaxy S
Çok gerekli birşeyi neden kaldırırlar anlamıyorum
ysblack8
Active Level 2
Galaxy S
Video oynatıcıda da ekrana sığdır/genişlet butonunu sağdan sola almışlar , bunlara rahat batıyor sanırım üstüne üstlük bir de bunu ana güncelleme diye millete sunuyorlar iki butonun yerini rengini değiştiririp, işlevsel özellikleri kaldırıp kullanıcıları nasıl delirtebiliriz diye yatıp kalkıp plan yapıyorlar
Yüklediğime pişman oldum, one ui 6 nız batsın
0 Likes
Solution
Lobao
Active Level 9
Galaxy S
Mesajlar uygulamasında çöp kutusu devre dışı bırakılabiliyo ama yeni yazılımda galeri ve dosyalarım için devre dışı bırakma özelliği yok.