cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Güncellemesi

(Topic created on: 2 weeks ago)
92 Views
yunusmarasli
Active Level 4
Options
Galaxy S

One UI 7 güncellemesi neden gelmedi daha acaba yayın tarihi 7 Nisan olarak görünüyordu ama hala gelmedi. S23 ultramda var ikisine gelmedi. 

Bilgisi olan var mi arkadaslar.

image

196 Comments
Ugurify
Active Level 3
Galaxy S
Bu konuyla ilgili ilk ve son postum.
Güncelleme 7 Nisanda falan gelmeyecek, samsungun yaptığı açıklama dünya genelinde yayınlanacak yönünde değildir. Güvenlik güncellemesi cihaz modeline bağlı olarak her ayın 17-18'inde gelir ve ONE UI 7 güncellemesi tam olarak bu tarihte güvenlik yama güncellemesi ile birlikte gelecektir.
ertu96
Active Level 8
Galaxy S
Ben de öyle düşünüyorum güvenlik güncellemesiyle birlikte verirler. Fakat bu güvenlik güncellemesi değil de android büyük güncelleme
Justemre
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle katılıyorum 17-18 Nisan öncesinde hiç beklemeyin derim verdikleri tarihten uyarlama yaptığınızda bu çıkıyor sadece 7 nisan tarihini verdikleri için insanlar kızgın doğal olarak
Justemre
Active Level 6
Galaxy S
17-18 Nisanda gelir s24 serisi başta olmak üzere ardından s23 şeklinde at fava bekle
mafizzz
Active Level 3
Galaxy S
S 24 fe kullanicisiyim Artık şu işe bi çözüm bulamıyorlar samsung çöptur almayın aldırmayın gerekirse 3 defa şarza takin apple alın  adamlar aylar geçti 
One ui 7 getirmedi apple şimdiye 2 defa getirmişti bile hicbirsekilde güvenli bile deil 
Cihazını satıp gerekirse en kötü iphone alacağım ama yinede apple 
mustis
Active Level 6
Galaxy S
S24 fe 24 serisi ile birlikte gelmeyecek s24 ten sonra gelecek
mafizzz
Active Level 3
Galaxy S
Herkes bisey söylüyor kimse resmi bi açıklama yapmıyor
mustis
Active Level 6
Galaxy S
Dün gelen kore güncellemesinde s24,s24+ ve s24 ultra vardı sadece yani s24 e güncelleme gelse bile s24fe ye sonra gelecek
mafizzz
Active Level 3
Galaxy S
Hangi cihaz kullanıcısı siniz hocam
mustis
Active Level 6
Galaxy S
S24u