Arkadaşlar merhaba. Fotoğraftaki gibi saati duvar kağıdının arkasına nasıl alabilirim? Kolay bir yolu var mı? Şimdiden teşekkürler. View Post
Arkadaşlar merhaba. Fotoğraftaki gibi saati duvar kağıdının arkasına nasıl alabilirim? Kolay bir yolu var mı? Şimdiden teşekkürler. View Post
Ya arkadaşlar kafayı yiyicem artık YouTube dan bakıyorum adamlar şu alttaki tek başına duran sesli yazmayı kaldırıyor ayarların olduğu yere koyuyor... View Post
GÜVENLİ KLASÖRÜMÜN ŞİFRESİNİ UNUTTUM ACİL YARDIM EDİN İÇİNDE 28GB RESİM VİDEO VAR SİLEMİYORUMDA NASIL AÇABİLİRİM View Post
Sorunu bilen varsa söylesin View Post
Kilit ekranında tarih saatin altında ve 24 nisan per yazıyor. Bunu iPhoneda olduğu gibi kısalma olmadan tamamen yazması mümkün mü View Post
Yeni gelen güncellemede uygulama arama çubuğu alta konulmuş eskisi gibi üstte konumlandırma nasıl yapılır birde bu pil simgesini eski sürümdeki always... View Post
Şimdi 7 için içiniz tutuşuyodu 7yide çoğunuz aldınız şimdi uı8 diye deva dimi 😀 View Post
Telefonum s23 fe telefonumda aod açınca ekran kapanıyor sadece saat gösteriyor yani ekran az açık kalıyor anlatabildim mi bilmiyorum. Galiba one ui 7... View Post
Android 15 güncellemesini ilk kurduğum zaman şarja takınca now bar da çıktı ama daha sonra kalktı Android 14 de nasılsa aynı one şekilde, now bar... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1566 | |
1303 | |
1291 | |
1132 | |
1047 |
User | Count |
---|---|
53 | |
44 | |
30 | |