- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Herkese GÜNAYDIN. Marka fanboylarına acıyorum bu kafayla hiçbir zaman haklarını savunamıyacakları için ayrı acıyorum. Markayı savunma marka seni savunsun. Ben tüketiciyim kardeşim, bana ocaktan beri ha geliyor ha geldi diyipte hala güncellemeyi vermiyorsa samsung benim için bitmiştir. Konu neyin değiştiği değişmediği değil isterse basit bir güvenlik güncellemesi olsun VE RE CEK bitti bana güncelleme vaadiyle ürün satmışsa haber salmışsa şu tarihte gelecek diye hadi 1 olur 2 olur (olmaz yine kabul etmemde) daha yeter sürekli erteleyip duruyorlar sizin büyük ihtimalle sevmediğiniz apple ve xiaomi takır takır android 15 güncellemesi veriyor koskocaman samsung bunu yapamıyorsa oturup bir düşünsün(bahaneleri umrumda değil yapsınlar bu onların sorumluluğu ben tüketiciyim Samsungta Apple ve Xiaomi gibi büyük bir şirket) sizlere düşmez savunmak. Zaten s25 serisiyle kullanıcılarıyla nasıl dalga geçilir gösterdi bir çoğunuz tabi kesin s25 serisi süber über delux de diyordur adamlar kaç yıldır aynı sensörü kullanıyor batarya değişmiyor hızlı şarj değişmiyor sadece işlemci yükseltiyorlar bide YAZILIMSAL bir iki yapay zeka özelliği koyuyorlar ki bu yapay zeka özellikleri google tabanlı sunucu üzerinden çalışan koysan a16 nın bile kaldıracağı özellikler ama samsung yine napıyor hem güncellemeyi geciktiriyor hemde s23 s22 serilerine bu özellikleri vermiyor s24e bile s25teki her özelliği vermiyecek çünkü niye s25i nasıl satacak s24ten işlemci dışında bir farkı yok ki ama markacılar böyle şirketleri zengin etmeye savunmaya devam etsin ;) avukatları dolmuş sanki, kimseye karışamazsınız adamlar reziller gibi one uı 7yi bile çok geç çıkardılar s25 ile birlikte bu süreç çoook uzadı. S22 kullanıyorum s24 plusa geçmeyi düşünüyordum yada s23 ultraya ama hayatta bir daha ASLA, nasıl şirket düzelir özellik kısmaktan vazgeçer güncellemeleri adam akıllı verir zamanında ve stabil şekilde. Adamlara bak ya kaç aydır koskoca şirketin adam akıllı stabil sürüm yapamadıklarına şaşırmıyorlar gelmişler hakkını savunan adamlara şaşırıp laf ediyorlar. Xiaomi 15 yada honor magic 6 pro- 7 pro ya filan geçerim. Bu metin güncelleme konusunda laf edenlere. Unutmayın tepki göstermedikçe hiçbir şeyi değiştiremezsiniz. Büyük küçük demeyin.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-16-2025 08:56 AM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-16-2025 09:14 AM in