cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One UI 7 ADB Yükleme

(Topic created on: 03-20-2025 08:04 PM)
519 Views
MiracOS
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaslar selam.

One UI 7 Beta 5'in update.zip dosyasını XDA Forumlarında buldum. 
Bunu ADB üzerinden S24 Ultra'ma yüklersem garanti dışı kalır mı? Veya knox sayacı başlar mı?

XDA da garanti dışı kalmaz yazıyor ve yapay zeka da aynısını söylüyor ama güvenemedim.
Deneyen tecrübesi olan bi arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun..
(İstanbulda oturuyorum internet çok zor çekiyor son günlerde bu nedenle yazanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.)

Resolved!
GokmenCeylan
Active Level 6
Galaxy S
Şöyle atayım bakarsın s23u da böyle.
MiracOS
Active Level 5
Galaxy S

Oha  çok akıcııııı

GokmenCeylan
Active Level 6
Galaxy S
Arada animasyon atlaması yapıyor bende o kadar. Bi de kilit ekran medya oynatıcıyı büyük yaparken hafif takılma var betadan kaynaklıdır o da muhtemelen. Başka öyle kullanıma engel bi şey göremedim. S24de daha da akıcıdır muhtemelen bize gelen beta s24ün beta 3ü ile 4ü karışımı 😄
MiracOS
Active Level 5
Galaxy S
Hocam ben yine geldim kb tekrardan..

Benim telefonun yapım numarasının son 4 hanesi AYB8 ancak XDA da bu yok ne yapicam? Beta 4e atarım direk 4den 4.1 ordan da 5
GokmenCeylan
Active Level 6
Galaxy S
AXKA olana geçmen lazım. Sürüm düşürme yapıcan mecbur veri kaybı da olacak yani. İstersen hiç bu topa girme 7 nisandan sonra dağıtım başlayacak. Dediğim gibi uygun sürüme geçmediğin sürece geçemezsin şuan.
MiracOS
Active Level 5
Galaxy S
Of yaa olmasını isterdim doğrusu..
Peki veri kaybını göze alsam diyelim, garanti dışı kalır mı? veya Knox sayacı başlar mı?
Başlamaz herhalde çünkü sende normal hala..

Neyse ya ben es geçiyorum bunu teşekkürler tekrardan her şey için.. surda kalmış 18 gün
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Knox sayacına birşey olmuyor, kendim denedim. Tabi sonra root attım patlattım onu :)
MiracOS
Active Level 5
Galaxy S
Aferin sana🙏👏👏👏😊
0 Likes
ykaup
Active Level 6
Galaxy S
neden önceki surume donsünki samfwden one ui 7.0ı alır sonra odinden yükler verilerde gitmiyor