cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One UI 7 ADB Yükleme

(Topic created on: 03-20-2025 08:04 PM)
499 Views
MiracOS
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaslar selam.

One UI 7 Beta 5'in update.zip dosyasını XDA Forumlarında buldum. 
Bunu ADB üzerinden S24 Ultra'ma yüklersem garanti dışı kalır mı? Veya knox sayacı başlar mı?

XDA da garanti dışı kalmaz yazıyor ve yapay zeka da aynısını söylüyor ama güvenemedim.
Deneyen tecrübesi olan bi arkadaş varsa lütfen yardımcı olsun..
(İstanbulda oturuyorum internet çok zor çekiyor son günlerde bu nedenle yazanlara şimdiden çok teşekkür ediyorum.)

4 Solutions

Accepted Solutions
Solution
4ourface
Active Level 1
Galaxy S
Bilgili gibi konuşmayayım ama bildiğim kadarı ile bir şey olmaz normal güncellemeyı recovery üzerinden yüklüyorsunuz sonuçta extra farklı rom veya root gibi işlemler yapmıyorsunuz sadece normal sürüm geldiğinde de tekrar recovery üzerinden update dosyası yüklemeniz gerekebilir

View solution in context

Solution
svs48
Active Level 4
Galaxy S
Yukarıdaki gönderide one ui 7 dağıtımının erkene çekildiği yazıyor. Nisan içinde verilecek zaten bence riske girme. Yükleme esnasında bir hata olsa cihaz açılmaz hale geliyor.

View solution in context

Solution
GokmenCeylan
Active Level 6
Galaxy S
Garanti dışı kalmıyor. Sırayla yükleme yapman lazım o yüzden geçilecek bi stabil sürüme geçirmen lazım cihazı. S24de beta 2den yükleyebiliyordun. Beta 2 3 4 5 diye tek tek yükleyerek güncel betaya geçebilirsin. Knox sayacı etkilenmiyor ama önceki sürümlere dönmen gerektiği için veri kaybı yaşayacaksın. Bende s23u da beta kullanıyorum bu arada.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Hocam deneme. 7 sinde kesin geliyor

View solution in context

31 Comments
Solution
4ourface
Active Level 1
Galaxy S
Bilgili gibi konuşmayayım ama bildiğim kadarı ile bir şey olmaz normal güncellemeyı recovery üzerinden yüklüyorsunuz sonuçta extra farklı rom veya root gibi işlemler yapmıyorsunuz sadece normal sürüm geldiğinde de tekrar recovery üzerinden update dosyası yüklemeniz gerekebilir
MiracOS
Active Level 5
Galaxy S
Yani sonuç olarak; garanti dışı kalmaz ve knox sayacı başlamaz. Ancak cihazım güncellemelere kapanır ve kendim bilgisayar üzerinden mi yüklemek zorunda kalırım bunu demek istiyorsunuz? Yanlışım varsa affet🙏😊
0 Likes
4ourface
Active Level 1
Galaxy S
aynen tam sürüm çıktığında o güncellemeyi recovery üzerinden yükledikten sonra normal güncelleme almaya devam edersiniz yanlış hatırlamıyorsam bir gönderide garanti dışı kalmayacağını söyleyen arkadaşlar vardı
Solution
svs48
Active Level 4
Galaxy S
Yukarıdaki gönderide one ui 7 dağıtımının erkene çekildiği yazıyor. Nisan içinde verilecek zaten bence riske girme. Yükleme esnasında bir hata olsa cihaz açılmaz hale geliyor.
MiracOS
Active Level 5
Galaxy S
Bu iste tecrübem var dert etme, dediğin gibi düşündüm bende.. 7 Nisan dediler ancak pekte güven vermiyor doğrusu önceden de 18 Nisan demişlerdi.
0 Likes
ARDAEFEGRP38
Active Level 10
Galaxy S
neredeyse 2 haftaya stable release geliyor bence riske degmez
MiracOS
Active Level 5
Galaxy S
Bencede
0 Likes
Solution
GokmenCeylan
Active Level 6
Galaxy S
Garanti dışı kalmıyor. Sırayla yükleme yapman lazım o yüzden geçilecek bi stabil sürüme geçirmen lazım cihazı. S24de beta 2den yükleyebiliyordun. Beta 2 3 4 5 diye tek tek yükleyerek güncel betaya geçebilirsin. Knox sayacı etkilenmiyor ama önceki sürümlere dönmen gerektiği için veri kaybı yaşayacaksın. Bende s23u da beta kullanıyorum bu arada.
GokmenCeylan
Active Level 6
Galaxy S
.1742494511270.jpg1742494515682.jpg1742494604908.jpg