cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7'yi ADB kullanarak yükleme işlemi

(Topic created on: 02-27-2025 10:26 AM)
334 Views
MiracOS
Active Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar, Samsung bu aralar One UI 7'yi büyük ihtimalle yükleyemeyecek. Mayısta gelecek diyorlar. Ancak ben bunun taraftarı değilim yani mayısa kadar bekleyemem sırf Galaxy S25 serisi satılsın diye One UI sürümünü erteliyorlar.

Ben şimdi One UI 7 Beta 3'ü bilgisayarda update.zip dosyasından yüklesem S24 Ultra'm garanti dışı kalır mı veya knox sayacı başlar mı yani Herhangi bir etkisi olur mu? Ben One UI 7 Beta 3'ü yükleyeceğim. Xda forumda update.zip dosyasını bulabilirsiniz. Samsung veremeyecek Belli ki bari en azından kullanmış olalım

Telefonum bir sonraki gelecek olan Güncellemeler için kapanır mı Yoksa garanti dışı mı olur bilen biri varsa söylerse sevinirim.
Teşekkürler.
4 Comments
S23TUGAY
Active Level 7
Galaxy S
Samsung mobile den samsungun yayınladığı yamayı yüklerseniz garanti dışı kalmaz her güncellemeyi de hangi ülkenin yamasini indirirseniz o ülkeye güncelleme geldiğinde size de gelmis olur fakat geri tr yazılımına dönemezsiniz
Galaxy S
Bence tarihler açıklanmışken böyle bir atraksiyona gerek yok 1 ay kullanacaksın diye beta indirmeye değmez kısacası
MiracOS
Active Level 5
Galaxy S
Haklısın hocam tarihler açıklanmış falan dediler ama bende emin değilim biraz önce samsung müşteri hizmetlerinden konuştum böyle bir tarihi biz vermedik internette bizim dışımızda gördüğünüz şeylere aldırmayın inanmayın dediler.

Bir yandan da haklı olsada bir yandan da haksız çünkü kullanıcı deneyimini zedelemekten başka hiç bir şey yapmıyorlar. Telesekreter de bile Galaxy AI diyordu
MiracOS
Active Level 5
Galaxy S
Samsung Galaxy AI dan başka bisey bilmiyo telefon çıkmış özelliklerini hiç anlatmadı Bi 2015 deki S6 nın tanıtım videosuna bak bide 2025 dekine bakın farkı anlarsınız :)