cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7.0 Ve Samsung Rezilliği

(Topic created on: 2 weeks ago)
43 Views
arslannn
Active Level 3
Options
Galaxy S

Herkes tam bir apple özentisi uygulamalara hızlı gir çık yapan bir animasyon için bu kadar rezil ettiler kendilerini bazıları telefonunu bile satarım diye tehtid mesajlar gönderdi alt tarafı bir güncelleme bu kadar takmamalısınız samsung daha iyi diyip gözü appleye bakıp kıskanan bir çok kişi var samsung kullanıcısıyım ve şahsen applenin samsungdan daha başarılı olduğunu düşünüyorum özellikle kamera konusuna gelecek olursak samsung tam bir çöp rakiplerinin kamerası mesela xiaomi gibi markaların kamerası çok daha iyi asıl parasını hak etmeyen marka samsungtur ve samsung kadar berbat bir işletim sistemine sahip bir marka yoktur telefon alacaksanız kesinlikle iphone almanızı öneririm

arslannn
Active Level 3
Galaxy S
Kamera konusuna gelecek olursak bu konuda siz hiç konuşmayın apple tabikide daha iyi arkadaşım 13 kullanıyor ve benim s23ultramdan daha iyi
gülaç
Active Level 7
Galaxy S
Eminmisin
arslannn
Active Level 3
Galaxy S
Tabiki
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Benimde S3 Mini 16 Pro Maxden Daha İyi Çekiyor Nolucak
0 Likes
arslannn
Active Level 3
Galaxy S
Telefonun nedir
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
A16 Peki Sence A16 Kullanmamın Konuyla Alakası Ne 😄
0 Likes
arslannn
Active Level 3
Galaxy S
Bence sen yorum yapma bilip bilmeden pek deneyimli değil gibisin yorum yapma lütfen
0 Likes
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
Deneyimli Değil Miyim Güzel Kardeşim A16 Kullanmam Neyi Değiştiriyor Allah Aşkına İnan Ben Senden Daha Çok Araştırdım Gördüm
0 Likes
arslannn
Active Level 3
Galaxy S
Herşey araştırmak değildir?
0 Likes
Alickk
Active Level 6
Galaxy S
İlla Cihazları Eline Alıp Karşılaştır Diyorsun Videolardaki Karşılaştırılan Telefonlar Sahte Yani Ordan Anlayamazsın Demek İstiyorsun Öyle Mi Mrwhosettbosun Yaptığı Samsung Ve iPhone Kamera Karşılaştırmalarıda Kolpa
0 Likes