Merhaba herkese. Otobüs simülatör Ultimate oyununda sorun var ne yapmam gerekiyor Dün bazı özel sebeplerden dolayı Google hesabımı kapatmak zorunda... View Post

Merhaba herkese. Otobüs simülatör Ultimate oyununda sorun var ne yapmam gerekiyor Dün bazı özel sebeplerden dolayı Google hesabımı kapatmak zorunda... View Post
Kuran var mı pile etkisi var mı Nisan berbat yaptı çünkü View Post
Arkadaşlar cidden artık o kadar pişman oldum ki aldigıma , sorum şu 10 dkka elimde telefon normal internet paketi actım %91 de ya diyelim 15 dkkada... View Post
Tam kaplayan, kaliteli ekran koruyucu marka tavsiyesi s21 ultra View Post
Merhaba Sevgili Samsung Members Üyeleri, Bugün sizlere Smart view hakkında çok az kişinin bildiği gizli özellikleri açmanızı göstereceğim . Adım... View Post
Galaxy Store Samsung hesap makinası güncellemesi oneui 6 için güncellenmiş renkler geldi. Eylül-Ekim gibi başlaması bekleniyor oneui6nın View Post
Members ailesi selamlar, Malumyeni ay geliyor yenigüncellemeler gelecek demektir bu ve benim naçizane isteyimdirSamsung tanGalaxy S22 haziran ayı... View Post
Selamlar. Başlıktanda anlaşılacağı gibi kulaklıklar kulakta değilken ama bağlıyken sesin telefondan gelmesini sağlayan ve kulaklıklar kulağa... View Post
:) View Post
Arkadaşlar android 14 özellikleri neler olacak s22 View Post
User | Likes Count |
---|---|
267 | |
211 | |
154 | |
143 | |
141 |