Merhabalar s24 cihazımda güneş batacağına doğru kilit ekranı hafiften kızarıyordu veya gece olduğunda fotoğraf soluk sabah güneş doğduğunda daha... View Post
Merhabalar s24 cihazımda güneş batacağına doğru kilit ekranı hafiften kızarıyordu veya gece olduğunda fotoğraf soluk sabah güneş doğduğunda daha... View Post
Dostlar Meta servisleri nedir? İlk defa şarjımın telefon boştayken bu kadar gittiğini gördüm. Gece %78-%79 civarındaki şarjım, gördüğünüz gibi... View Post
Apple samsung geceli 1 ay oldu one ui 6.1 kullandım alışması zordu bir apple kulancısı olarak dün itibariyle yeni güncelme geldi one ui7 ilk kez... View Post
Samsung s22 son guncellemelerden sonra ekran surem 1 2 saat azaldi birde kapaliyken cok şarj yiyor bi tavsiyesi ya da ayar bilen varsa yardımcı... View Post
Beyler, yeni gelen güncellemeyle bildirim panelini indirdiğimde sadece bildirimler gösteriliyor. Önceki sürümde sağdan çektiğimde bildirim panelindeki... View Post
Arkadaşlar, harici uygulama kurmanıza gerek yok. Ben zaten indirmiştim bildirim sesini. Aşağıdaki Quick Share bağlantısından telefonunuza... View Post
Arkadaşlar dün güncellemeyi yaptım ve yaklaşık 100 den fazla galaxy store uygulaması güncellemesi geldi dün gece hepsini bitirip telefonu fulledim... View Post
Güncellemeyi alan arkadaşlar bir yorum yapsın. One ui 7 nasıl beğendiniz mi? S23 kullanıcıları olarak merakla bekliyoruz biz de 😂 View Post
User | Likes Count |
---|---|
1584 | |
1303 | |
1290 | |
1126 | |
1047 |
User | Count |
---|---|
53 | |
44 | |
30 | |