cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Son Güvenlik Güncellemesi,Şarj

(Topic created on: 04-24-2025 01:41 PM)
66 Views
aresgtr
Active Level 4
Options
Galaxy S

image
Dostlar Meta servisleri nedir? İlk defa şarjımın telefon boştayken bu kadar gittiğini gördüm. Gece %78-%79 civarındaki şarjım, gördüğünüz gibi %46'ya düştü. Bu derece şarj tüketiminin nedeni sizce nedir?

image

10 Comments
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Hocam bu Facebook Instagram WhatsApp gibi uygulamaların arka planda kullandığı enerjiyi gösteriyor olması lazim.
0 Likes
aresgtr
Active Level 4
Galaxy S
Hocam son güvenlik güncellemesinden sonra böyle oldu.Telefonum neredeyse %20 30 şaej yemiş gece uyurken böyle bir şey olmuyordu normalde
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Birkaç gun bekleyin hocam. Arkaplanda güncellemeden sonra bazı işlemler devam ediyor belli bir süre daha. Eğer geçmez ise bir sıfırlamak iyi bir çözüm olabilir eğer zorun ciddiyse.
aresgtr
Active Level 4
Galaxy S
Sağ olun hocam, bilgilendirmeniz için. Meta services'ı önceden hiç görmediğim için virüs falan diye düşündüm bir an.
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Yok hocam sakin okun 😂 😂
aresgtr
Active Level 4
Galaxy S
Hocam, arka planda gece boyunca çalışınca, bir de şarj böyle olunca çok korkuttu valla 😂
TheTailor
Expert Level 2
Galaxy S
+1
0 Likes
TheTailor
Expert Level 2
Galaxy S
Bu bende de 1,2 sarj yemiş eskiden bu hiç yoktu piyasada bunu durdurmanjn bi yolu yokmu acaba
0 Likes
aresgtr
Active Level 4
Galaxy S
Hocam büyük ihtimalle yeni bir güncellemeyle falan düzeltirler.Ben geceleri hep böyle olacaksa telefonu kapatmayı düşünüyorum sorun düzelene kadar.