cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 7 s23 serisi

(Topic created on: 2 weeks ago)
167 Views
mrc0754
Active Level 7
Options
Galaxy S

S23 serisine ne zaman one ui 7 güncellemesi gelecek net bir bilgisi olan var mı çok sıkıldım artık Eylül ayından beri one ui 7 one ui 7 diye 

100 Comments
Exberus
Beginner Level 3
Galaxy S
Toplulukta ve başka yerlerde gördüğüm kadarıyla başkaları yüklemeye başlamış ama ben ayarlar -> yazılım güncellemesi -> indir ve yükle yapınca sürüm güncel diyor ne yapmalıyım bilen var mı
0 Likes
EmirS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Maalesef ki cuma günü oldu bundan sonra güncellemeyi haftayaya bekleyin ben güncellemeden soğudum inat edip UI 7 ye geçirmicem o kadar bıktım beklemekten resmen saçmalık başka bir şey değil önce sitem ettim sonra insanları eleştirdim ama S24 serisine geldikten sonra enayi gibi beklemek koyuyor bu cihazı elden çıkarıp başka markalara yönelmek istemiyorum ama sabrım sınanıyor resmen.
Mronok
Active Level 8
Galaxy S
Bende aynı şekilde yapacağım çok haklısınız çünkü çok büyük haksızlık yapılıyor bu kadar olmaz
0 Likes
EmirS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Bu kadar ayrım olacaksa parayı biriktirip S24 Fe yi satıp S25+ a geçiş yapacağım
0 Likes
Mronok
Active Level 8
Galaxy S
Ben asla bir daha samsung almam bu yapılan ticari amaçlı insanları mağdur etme bu kadar olmaz zamanında nokia da aynı şeyleri yaptı ve kaybetti boşuna para ödemiyoruz ben 7 yıl güncellemeye aldandım fakat bu cihaz 7 yılda 3 güncelleme bile alamaz geçerim elmaya rahat ederim
0 Likes
EmirS24FE
Active Level 7
Galaxy S
Ben Samsung a temelli geçiş yaptım iki adet powerbank var 10.000 Mah ve 20.000 Mah olmak üzere ikiside Samsung un kendi şarj protokolüne daha uyumlu çalışıyor Buds 3 Pro ve Watch 7 de buna dahil bu yüzden ya S25+ satın alacağım ya da zorlayıp S25U ya geçeceğim
0 Likes
fg67
Beginner Level 4
Galaxy S
Merhaba s23fe kullanıyorum ancak henüz güncelleme gelmedi ancak bazı kişilere gelmiş sanırsam forumlarda gördüm acaba benimle mi alakası var merak ettim bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim teşekkürler 
0 Likes
ZeusunOğlu
Active Level 1
Galaxy S
Bilgisi olan var mı ? 
Mronok
Active Level 8
Galaxy S
23 Nisanda gelecekti tarih öyleydi ama maalesef bu cihaz ne güvenlik güncellemesi nede sistem güncellemesi almadı çok büyük haksızlık yapılıyor tab s9 tabletlere bile güncelleme geldi bu cihaz sınıfta kaldı çok pişmanım
0 Likes
SefaBey7474
Active Level 6
Galaxy S
Fe ibareli Samsung cihazlarından uzak durmak en iyisi s24 fe aldığıma çok pişmanım Samsung bizimle alay etti resmen
0 Likes