cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s22 ultra s24 ultra SONLARI hep aynı olacak

(Topic created on: 05-06-2025 07:42 PM)
185 Views
Buhara15
Active Level 3
Options
Galaxy S
S22 ultra kullanan arkadaşlar bu cihazi samsung firmasi ilk ciktçıktığı günden beri hiç onem vermedi Covid döneminde alel acele piyasaya sürdü. Ama hiç sonrasını düşünen olmadı müşteri bıktı bu adamlardan. Adam gibi işlerini takip etmiyorlar müşteri ile cihaz sorunlarını baş başa bırakıyorlar.. kalite ve müşteri memnuniyeti sağlanmadı..pil sorunu hep devam etti.. aldigim günden beri nokia 3310 gibi hep güç tasarrufu modunda kullanıyorum anca o zaman pil 1 gün gidiyor..

Bunu SAMSUNG yapıyor ben xiaomi vb cihazlarda kullandım. Ama iphone ile yarışan bir firma taleplerimizi bence duymak istemiyor. Bugün s22 ultra yarın s24 ultra aynı hale gelecek. Bize geciken GUNCELLEMELERLE sus payı yapılıyor ama bu her cihaza yapılacak biliyorsunuz ve biz hep bi sonraki modele sonunu bile bile sulanmaya devam edeceğiz....
7 Comments
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
S24 ve s23 serisine Kore de dağıtıma başladıktan 6 gun buraya güncelleme verdiler. S22 serisi önceki hafta pazartesi Kore de aldi 8 gun geçti hala global dağıtım başlamadı. En başından beri bu cihaza onem vermediler dediğiniz gibi. Sadece galaxy al verdiler
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Sonraki telefonum samsung olmayacak. S25 alsam bundan 2 3 sene sonra yine haftalarca güncelleme bekleyeceğim.
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
S22 kronik olarak donanımsal problemlere sahip. Dediğiniz gibi muhtemelen covid'den kaynaklı. Güncellemede genel olarak geç verilmesini saymazsak normal tarihlerde veriliyor ama komple Ine ui 7 geç geldiği için haliyle S22'de geç geldi
Buhara15
Active Level 3
Galaxy S
Bunu samsung yapıyor ben xiaomi vb cihazlarda kullandım. Ama iphone ile yarışan bir firma taleplerimizi bence duymak istemiyor. Bugün s22 ultra yarın s24 ultra aynı hale gelecek. Bize geciken GUNCELLEMELERLE sus payı yapılıyor ama bu her cihaza yapılacak biliyorsunuz ve biz hep bi sonraki modele sonunu bile bile sulanmaya devam edeceğiz....
0 Likes
Wukong31
Active Level 4
Galaxy S
Kardeşim Samsung UI7 güncellemesini geç verdi evet ama gerçekten hakkını verdiler güncelleme çok iyi geldi cihazlara S22 de sadece biraz kronik sıkıntılar var tavsiye takas desteği ile o cihazda kurtulup S24 U al keyfine bak
Buhara15
Active Level 3
Galaxy S
Cok degil 1 yada 2 yil sonra S24 te benzer kaderi yaşayacak kardeşim . Samsung değerini çok düşürüyor telefonlarin sıradan bir android cihazdan f.arkı kalmıyor
0 Likes
Wukong31
Active Level 4
Galaxy S
Olmaz kardeşim S10 kullanan arkadaşım var cihaz hala çok hızlı diyor S24 U S23 U çok iyi cihazlar inan bana SD Elite S24 U takılsa camerayı da Sony den alıp taksalardı S24U ya cihaz dünya çapında 1 sıradaydı ah keşke Samsung bunu yapsaydı ama SD 8gen3 var yinede çok hızlı buna rağmen cihaz hakkını veriyor sadece bir kaç güncelleme ile Cihaz dahada iyi olacak
0 Likes