cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Odin ile Yükleme Sonrası CSC ve Güncelleme Durumu?

(Topic created on: 3 weeks ago)
355 Views
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Options
Galaxy S
Merhaba arkadaşlar,
Samsung S24 cihazım var ve şu anda Türkiye CSC'si (TUR) yüklü. Elimde aynı model için yayınlanmış, resmi ve kararlı bir One UI 7 yazılımı var fakat bu yazılım farklı bir CSC’ye (EUX) ait.

Odin üzerinden bu yazılımı yüklemeyi düşünüyorum. Ancak:

Home CSC kullanırsam cihazın CSC’si değişir mi?

Mevcut verilerim silinmeden yükleme yapabilir miyim? (HOME_CSC ile)

Eğer CSC değişirse veya değişmezse, OTA güncellemelerini almaya devam eder miyim?

Garanti konusunda bir risk oluşur mu?

Tecrübesi olanlar veya daha önce benzer işlemi yapmış kişilerden tavsiye almak isterim. Teşekkürler!
Resolved!
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Aşırı kullanmak istiyorum yarın net kuracagım.
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Ben enineboyuna06 hocamın yardimi ile s22 brezilya romunu kurmaya çalıştım. Brezilya romu kurduktan sonra oneui 7 yükleyecektim. Odin ile başarıyla yükledim. Home csc ile. Daha sonra telefon açılmadı. Birkaç kere yeniden başladıktan sonra Recovery menüsüne attı. Orada Hard reset atsaydım muhtemelen açılacaktı. Ama biz recovery menüden sideload ile yüklemeye çalıştık. Onda da hata verdi cihaz. %0 da kaldı. Daha sonra tekrar odin ile Türkiye romuna döndüm. Home csc yaptım. Daha sonra telefon sıkıntısiz açıldı. Muhtemelen biraz daha uğraşsaydık yapacaktık. Ama ben korktum biraz tekrar odin ile döndüm. Size de tavsiyem yapacaksanız home csc ye güvenmeyin. Yedeğinizi alın ve google hesabı ile samsung hesabından çıkış yapın. enineboyuna06 hocam sağolsun bıkmadan sorularıma yanıt verdi. Ama muhtemelen ben yanlış bir şey yaptığım için yapamadık 😂
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Bence s24 için yapacaksan bekle. Size gelmesi için çok az zaman kaldı zaten
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Home CSC sıkıntılı diyosun yani
0 Likes
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Sıkıntılı değil bende hata verdi. Ben home csc yapmasaydım geri Türkiye romuna döndüğümde tüm veriler giderdi. Bende sıkıntı çıkar sende çıkmaz
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Bir gözümü korkuttunuz hocam
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
😂 korkmayın hocam burada bilenler var onlardan yardim alırsınız. Ama ben S22 kullandığım için ve mayıs sonunda güncelleme geleceği için kurmak istedim. S24 için ne kadar mantıklı bilemedim birkaç güne gelecek benim bildiğim
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam kafama cok fena girdiniz şuan yapasım kaçtı dosyalarıda yüklemiştim 😄
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Hocam hiçbir sıkıntı olmadan geri döndüm
mrtlrsstncc0
Active Level 9
Galaxy S
Burada kuran çok kişi var. Diyorum ya belki de ben yanlış bir şey yaptım.
0 Likes