cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI 7 BETA HAKKINDA

(Topic created on: 07-31-2024 01:14 AM)
213 Views
ertu96
Active Level 7
Options
Galaxy S
Sonunda X platformundan birileri bu olaya sitem etmiş :)

image

11 Comments
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Bişey sorabilir miyim? Belki bilmediğim bi nedeni vardır diye soruyorum. Beta programının gelmesini neden bukadar çok istiyosunuz? Ben şuan iphone kullanıyorum. Biliyosun apple betayı da normal kararlı sürümü de tüm dünyayla aynı anda veriyor. Şuan mesela ios 18'in betası var. Bir an bile yüklemeyi düşünmedim. Sonuçta beta dediğin deneme tahtası. Bi dünya sorun bi dünya bug barındırıyor. Teknoloji kanalları editörleri bile bi tanıtmak bi içerik çekmek için yükeyip sonra hemen geri kaldırıyor. Gerçekten beta dediğin mantıklı bişey değil. Bu yüzden merak ettim isteyenlerin neden bukadar istediğini
NaimGalaxys
Active Level 7
Galaxy S
Evet bende sana katılıyorum ama istemekerinşn sebebş merak hani ilk onlarda olcak o özelikler ilk onlar katılack biz ancak 3 4 ay sonra alırız yanş bemde olsam katılmazdım ama diğerlerinide anlıyorum
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Yani ilk kullananlardan olmak için sorunlu bi yazılım kullanmaya çok gerek var mı bilemedim. Bence yok.. Ama herkes kendi bilir tabi
Burakoviç
Active Level 6
Galaxy S
Bende 18.1 yükledim Al için
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
18.1 betası verildi mi ki
0 Likes
Burakoviç
Active Level 6
Galaxy S
Verildi bile, kurmak için her şeyi ingilizce yaptım 😂😂
CGRZBN
Expert Level 3
Galaxy S
Sabırsızlık böyle bişey 😄
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Galaxy S
Ama şöle düşün eğer betayı destekleyen ülkedeysen ve o betayı yüklersen ve yazılımla çözülmez ise ucretsiz değişim hakları var
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Şuan için yapmazlar