Herkese selamlar arkadaşlar aranızda daha önce e SIM kullanan varmı mı bunun avantajlari ve dezavantajları nedir e sım sürekli yenilenen birşey... View Post
Herkese selamlar arkadaşlar aranızda daha önce e SIM kullanan varmı mı bunun avantajlari ve dezavantajları nedir e sım sürekli yenilenen birşey... View Post
Telefondan MP3 isimi değiştirmek istiyorum yapıyorum ama MP3 ismini degistirdigim parçayı okumuyor desteklenmiyor diyor .nereden yapılıyor başka.. View Post
Telefonda sesi Bluetooth'tan telefona alıyorum, daha sonra mesela sesi Telefondan Bluetooth'a veriyorum. Kullanıcı arayüzü çöküyor. Büyük... View Post
Yıl oldu 2026 now barda hala bildirimler yok sadece gün başlangıcı gün sonu birde hafta sonu uyarıları bu kadar başka bildirim görünmüyor ne haber ne... View Post
YouTube üzerinden bir video izlediğimde video bittiğinde otomatik olarak diğer başka bir videoya geçtiğinde geçtiği videolar kararıyor. Hatta o... View Post
... View Post
Şimdi **bleep** ettim, One UI 8.5 ile bunun arasında stabilite farkı var. View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1874 | |
| 1640 | |
| 505 | |
| 424 | |
| 417 |