cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Navigasyon çubuğu

(Topic created on: 01-24-2024 09:14 PM)
714 Views
kemaldkl
Active Level 1
Options
Galaxy S

image

Telefinumdaki navigasyon çubuğunu bu şekilde ayarlamak istiyorum fakat ayarlarda bulamadım 
kemaldkl
Active Level 1
Galaxy S
Eğer bulursan banada söyler misin
0 Likes
TheKaan
Active Level 6
Galaxy S
Yukarıda yazdığım adımlara gidersen ayar orda
0 Likes
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
Daha fazla seceneklerde bu var1706121193336.jpg
0 Likes
TheKaan
Active Level 6
Galaxy S
Kaydırma hareketlerini seçip daha sonra daha fazla şeçeneklere girmen lazım. Sende tuş ayarlı şuan o yüzden gözükmez. Eğer yine olmazsa bug olabilir ya da Samsung özelliği kaldırmış olabilir.
0 Likes
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
Kaldirdi ozelligi one 6.1 anlarsiniz gelirse neden kaldır bana gore akilli resjm arama yüzünden
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
Benim ki böyle bulamamdim galiba one 6.1 kaldırdılar 1706120706108.jpg1706120706106.jpg
0 Likes
ee4can
Active Level 6
Galaxy S
Ayarlar - Ekran - Navigasyon Çubuğu - Kaydırma Hareketleri ayarını seçin ve altında ki daha fazla seçeneğine tıklayın - Aşağıdan kaydır ayarını açın - 3 tane çubuk olarak gözükmesini istiyorsanız tekrardan "Ekran" sonra "Navigasyon çubuğu" ayarını seçin ve aşağıda olan "Hareket ipucu" ayarını açın
0 Likes
ʙᴏʟᴛ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba, navigasyon ayarlarındaki "Alttan kaydırma" yani görselde belirttiğiniz özellik S24 serisinde One UI 6.1'de kaldırıldı. Eski One UI 6.0 ve öncesinde; Navigasyon ayarlarları > seçili: kaydırma hareketleri > daha fazla > Altan kaydırma seçerek ayarlayabilirsiniz.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ayarlar > ekran > navigasyon çubuğu > daha fazla seçenek kısmından bakabilirsiniz :)
0 Likes
G36KRALBASKAN
Active Level 8
Galaxy S
6.1 kaldırdı çok kötü yaptılar 3 çizgi kaydırma güzeldi good lock ile olur gibi
0 Likes