cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Navigasyon Çubuğu tek kaydırma ile yanlışlıkla oyundan çıkıyorum

(Topic created on: a week ago)
106 Views
Mellll
Active Level 1
Options
Galaxy S
Merhaba, umarım sorunumu anlatabilirim.

One UI 7 güncellemesinden önce, oyun oynarken yanlışlıkla oyundan çıkmamak için Navigasyon Çubuğunu(Kaydırmalı) 1 kere değil 2 kere kaydırmamız gereken bir ayar vardı. O ayarı nereden yaptım unuttum ve şu an bulamıyorum. İkidebir yanlışlıkla oyundan çıkıp duruyorum... Bilen birileri varsa yardımcı olabilir misiniz?

1 Mayıs (Düzenleme): Ayarı buldum yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkürler. 
Bilmeyenler için nasıl yapılcağını sırasıyla söylüyorum.
1- "Good Luck" uygulamasında "Home Up" programını indirin.
2- "Home Up" programını açın ve "Gesture settings" seçeneğine tıklayın.
3- "Gesture settings" kısmında "Allow bottom gestures in full screen mode" seçeneğini "devre dışı bırakın".
Böylelikle oyundayken Navigasyon çubuğunu tek kaydırma ile değil, çift kaydırma ile oyundan çıkıcak. 😇
5 Comments
Burakylcn
Active Level 8
Galaxy S
Ayarlardan oyun sırasında engelleme diye arayın çıkarsa ordan çıkar one ui 7de nerde olduğunu bilmiyorum 6da böyle 😊
0 Likes
Mellll
Active Level 1
Galaxy S
Bulamıyorum... Umarım bu ayarı One UI 7'de kaldırmamışlardır, çünkü bu şekilde oyun oynanmaz...
k3reemm
Active Level 3
Galaxy S
Kaldırdılar deme sakın daha güncelleme almadım umarım kalkmamıştır
0 Likes
Galaxy S
Kral onu bende çok denedim de olmuyor o navigasyon çubuğu düzgün çalışmıyor kendi samsungun yaptığı navigasyon tuşları ile adapte çalışıyor
0 Likes
Mellll
Active Level 1
Galaxy S
Yok knk One UI 7'ye güncellemeden önce böyle bir ayar vardı hatırlıyorum, hatta bulduğum zaman bir oh be demiştim. Ama şu an hiç bir yerde bulamıyorum.
0 Likes