Merhabalar, sanırım son güncelleme sonrası yazılımsal bir hata mevcut. Benim gibi başkasında da aynı sorun var mı acaba ?Ana kameradayken 3X ve 10X... View Post
Merhabalar, sanırım son güncelleme sonrası yazılımsal bir hata mevcut. Benim gibi başkasında da aynı sorun var mı acaba ?Ana kameradayken 3X ve 10X... View Post
Clhazım s23 ultra cihazın ekran kilidini açarken 1 kere tityor ve değişik bildirim sesi alıyorum Ve birisiyle konuştuğum zaman defalarca titiroyr wp... View Post
S23 ulrta kullanıyorum tekefon kendç kendine titremeye başladı ortada bir sebep yokkrn durduk yere titiyor çözümü nedir bilen var mı View Post
Merhaba arkadaşlar, ekim ayı içinde aşağıda görülen cihazlara ONE UI 6'nın gelmesi muhtemeldir haberiniz olsun. S... View Post
S23 256 GB olan versiyonunun v10 puanı. View Post
One ui 6 ile s23 deki ısınma problemi çözülür mü acaba, beta kullananların telefonlarında ki ısınma durumu nedir? View Post
Merhaba, bugün Eylül güvenlik yaması güncellemesini yaptıktan sonra telefonun çok fazla ısındığını farkettim. Güncellemeden önce böyle bir durum... View Post
1 yılda çöp olan batarya 🤣 full 60 hz 1 yıl boyunca rezillik tek kelimeyle 1 2 yıla yeni telefon alcak duruma gelcem herhalde View Post
Arkadaşlar merhaba. Vodafone kullanıyorum fakat 4.5G olmasına rağmen ara ara şebeke gidiyor. Son 2 haftadır da çok **bleep** olmaya başladı bu durum,... View Post
Android 14 ve one uı 6 ne zaman gelir sizce? View Post
User | Count |
---|---|
38 | |
24 | |
23 | |
21 | |
21 |