cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

NFC Vakıfbank ödeme sorunu

(Topic created on: 02-21-2023 02:23 PM)
659 Views
SeherSu
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Tlf güncelleme olduktan sonra NFC Vakıfbank ödeme yapamıyorum. Yardımcı olabilirmisiniz?

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Galaxy S
Vakıfbank Müşteri temsilcisi ile görüş istersen seher onlar yardımcı olurlar sana.

View solution in context

Solution
Galaxy S
O zaman uygulamaya güncelleme gelmesini bekle düzelir google play store'dan geribildirim gönderirsen sorunu belirtip güncelleme yayınlar geliştirici.

View solution in context

8 Comments
Galaxy S
Vakıfbank mobil uygulamasında temassız ödemeye tanımlı olan kartınızın tanımlamasını kaldırın. Sonra Vakıfbank mobil uygulamasını da telefonunuzdan kaldırın. Sonra telefonu yeniden başlatıp uygulamayı tekrar yükleyip kartınızı mobil temassiz ödemelere tekrar tanımlayın. Bu şekilde sorun çözülecektir
Galaxy S
Telefonun yeniden başlatılması bazı telefonlarda gerekli olmuyor ama ne olur ne olmaz. Bu zamana kadar Vakıfbank mobil temassiz ödeme sorunlarının çok büyük kısmını hep bu şekilde çözdük
Galaxy S
Son olarak şunu da belirteyim. Nadiren büyük Android güncellemeleri sonrası yukarıda bahsettiğim çözüm yolu da işe yaramayabiliyor. Öyle bir durumda da Play Store üzerinden Vakıfbank Mobil uygulamasının beta programına dahil olup uygulamanın beta sürümünü yükleyerek sorunun üstesinden gelinebiliyor. İlerleyen haftalarda normal sürümdeki sorun ortadan kalktığında tekrar beta programından çıkıp normal sürüme dönüş yapılabiliyor.
SeherSu
Beginner Level 4
Galaxy S
Beta ne demek? Vakıfbank uygulamasını kaldırıyorum tekrar yüklüyorum. Olmuyo olmuyo olmuyoo
Galaxy S
Normal Vakıfbank uygulamasını kaldırıp yine Play Store'da Vakıfbank mobil uygulamasinı aratıp girdiğinizde uygulama bilgilerinin alt kısımlarında beta sürümünü görmeniz gerek. Uygulama geliştiricilerinin mevcut güncellemeleri yapmadan önce test aşamasında olan sürümlerini önceden yükleyip kullanmış oluyorsunuz bu şekilde. Google'da araştırın isterseniz
Solution
Galaxy S
Vakıfbank Müşteri temsilcisi ile görüş istersen seher onlar yardımcı olurlar sana.
SeherSu
Beginner Level 4
Galaxy S
Vakıfbank müşteri temsilcisini de aradım, samsung müşteri temsilcisini de ama tıp çaresiz bu konuda😬
Solution
Galaxy S
O zaman uygulamaya güncelleme gelmesini bekle düzelir google play store'dan geribildirim gönderirsen sorunu belirtip güncelleme yayınlar geliştirici.