cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Model değişikliği

(Topic created on: 02-10-2025 10:04 PM)
101 Views
canxxx
Active Level 2
Options
Galaxy S

S22'den S24 Plus'a geçmek istiyorum. Geçen arkadaşlar deneyim ve yorumlarını aktarırsa benim için de öneri niteliğinde olacak. Şimdiden teşekkürler.

16 Comments
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Hocam naçizane tavsiyem, ultra dışında bir modele gecmeyeceksen veya kasa degistirmek gibi bir niyetin yoksa, S26 beklemek en iyi seçenektir. S22'nin 1 ila 2 senesi daha var.

Bizim arkadas S24 aldı düz, gayet memnun fakat S23'ten pek bir **bleep** göremedi. S22'de keza aynı.
0 Likes
canxxx
Active Level 2
Galaxy S
Bleep nedir acaba?
0 Likes
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Far kini*
0 Likes
Burakylcn
Active Level 9
Galaxy S
7 yıl güncelleme alcak denildi s24 serisi için bide yapay zeka var onun için bile geçilebilir bence
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Ustam 7 sene kim ayni telefonu kullanmis, 3 bilemedin 4 sene sonra değiştiriyoruz. 7 sene yine de guzel fakat kimse bu kadar kullanmıyor. Bunu anca 4 sene sonunda S24'un son halini görünce anlayacağız. iPhone 11 mesela hala çalışır ama sürünüyor mesela.
0 Likes
Burakylcn
Active Level 9
Galaxy S
Halen iphone 7 kullanan var çevremde ve sıkıntı maddi şey değil o telefonu begeniyolar onu kullanıyorlar ve hiç kasma donma görmedim kurcaladigim zaman yani telefon halen iyi Bi şekilde çalışıyorsa niye kullanmiyasinki şahsen ben kullanırım ama tabi öznel durum birsey diyemem
0 Likes
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
iPhone 7 ve 8 kullanan 2 kisi gördüm. Tamamen maddiyattan hocam kolpadir onlarinki😂
0 Likes
Burakylcn
Active Level 9
Galaxy S
Tanimasam bende öyle derim ama tanıyorum ve maddi durumları iyi bide ikinci tel olarak kullanıyorlar onuda belirteyim
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
7 güncelleme, s22 gibi batarya konusunda sorunlu olan bir cihazdan batarya olarak daha iyi bir telefona , ekranda büyük ultra gibi kaba değil ve üstüne s25 in makyajsız hali one ui7 ile farkta kapanır ve güncel daha ne olsun şimdiden git almaya , hayırlı olsun dostum
0 Likes