cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post

S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post

Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post

S

Arkadaşlar günaydın rus romuda ses kayıt varmı ayrıca 2G 3G şebeke sorunu varmı geçmeyi düşünüyorum şimdiden teşekkürler  View Post

Bir seneyi aşkın s23 kullanıyorum arada sırada uygulamalarda (youtube, instagram, x, facebook, letgo...) ekran hzi mi düşüyor diyeyim artık... View Post

Merhaba iyi günler arkadaşlar S25 cihazım var fakat yüksek çözünürlüklü fotoğraf video çektiğim için ilerleyen zamanlarda depolama sıkıntısı yaşarım... View Post

Merhaba buds fe kullanıyorum ve ses çok az geliyor hem sol hem sağ ses full sesi zor duyuyorum bunun çözümü nedir View Post

Telefonu şarja takınca aod açıkken ekran arkasında beyaz bir ışık kalıyor. Ekranı aç kapa yapınca düzeliyor. Sebebi nedir servise göndermeli miyim.... View Post