cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung S ve Note Serisi

(Topic created on: 10-10-2022 12:09 PM)
553 Views
VadimKM
Expert Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba,

- Samsung'un her sene çıkarttığı telefonlarda bir tasarım değişikliği söz konusu.

- Öte yandan son 3 senedir tasarımda büyük bir değişiklik yapmayan bir firma var ve Samsung ona bir türlü yaklaşamıyor.

- Sizce sorun tasarımlarda mı yoksa f'arklı bir durum mu var?

image

image

- Ne kadar S serisi altında devam etse de Note serisi artık yok. 

- En sevdiğiniz model hangisi ve bir sonra ki tanıtılacak olan cihazda ne görmek istersiniz?

- Teşekkürler. 🌹 
15 Comments
Cyber猫
Active Level 7
Galaxy S
Sorun tasarim degil , fiyat performans. Kimse kusura bakmasin, gunumüz cagındaki samsungun son teknoloji cihazlarının fiyatı zaten iphone la hem aynı hemde çok yakın , şimdi ios farkli bir boyut , adamin parasi varsa 3 kuruş fazla olsun kirmizi olsun hesabi , gidip apple aliyor cunku performans ve dayaniklilikta daha üstün bu bi gerçek. Ki ornegin benimde param apple almaya yetiyordu fakat gittim samsung aldim cunku tasarımı ve android olmasi hosuma gidiyor tamamen kisisel tercih. Samsungun tasarımlarını seviyorum. Isletim sistemi ve dayanıklılığı ne kadar 2.sirada olsada samsungun kendi tasarımlarının devam etmesini isterim.
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
Her zaman Samsung kullanmışımdır. Elma 12 vardı. Kutuyu açmadım bile çünkü memnun etmeyeceğini biliyordum. 😊
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Knk şöyle bir cihaz olsa ne güzel olur

S6 edge in edge ekranından
S10 plus ın ön tasarımından
S21 ultranın arka tasarımından
S22 ultradan 10x optik zoom ve 100x dijital zoom
Z flip 4 ün 8+gen1 işlemcisii oldu mu mükemmel bir amiral gemisi ortaya çıkıcak 😍😍😍
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kanatlarım olsaydı uçabilseydim,Selena gerçek olsaydı ve 3 defa adını söyleyince birden gelseydi.Bütün cihazlar kullanıcının istediğine göre şdkillenseydi derken bunların hepsi hayalden öte geçemiyor malesef!Samsung 6 inç üstü edge modellerdeki inceltilmiş earka açılı kasa model yaparsa çok daha iyi olur çünkü taşıması kolay olurdu.Tasarım konusunda kullanıcı deneyimine önem vermeyen bir marka!
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Yaaa samsung bizi mi kırıcakkk 😂😂😂
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet,kırmaz,paramparça eder🥳!1665400432337.gif
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
Çok güzel karışım oldu. Bu cihaz için fiyat tahmini de alsak güzel olur. 😊