cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Merhabalar Sevgili Galaxy ailesi.

(Topic created on: 03-17-2021 09:10 PM)
316 Views
ÖzgürS20artı
Active Level 4
Options
Galaxy S

Ben Samsung s20 plus kullanıyorum. Cihazı alalı bir ay oldu nerdeyse. Telefonunun şarjı çabuk bitiyor. Yani 4500 mah bi cihaz için biraz daha hızlı tükeniyor 4-5 saat ekran süresi alıyorum. Bi arkadaştan normal olduğu cihazın yeni oldugu icin cabuk bittiği kullandıkça bu sürenin uzayacagini duydum. Bide telefonu şarj ederken hızlı şarj ve süper hızlı sarj butonlarını aktif yapınca bataryanın ömrü kısalır mı süper hızlı sarj batarya icin kötü bişey midir ? Ayrıca telefonu güc modunda kullanan var mı en alt seviye güç moduyla kullanıyorum çünkü ben. Bu sorularıma cevap verirseniz sevinirim teşekkürler şimdiden ..😉

11 Comments
WhcYunus
Active Level 8
Galaxy S
Hızlı şarj bataryayı yıpratır ama kısa vadede değil.. şarjın hızlı bitmesi ekran parlaklığı, hz, yüksek şarj tüketen uygulamalar falan vs. uzar gider, Şarjın ilk aldığında hızlı bitip sonradan o sürenin uzadığını da ilk kez burada duydum öyle bişey yoktur bence
WhcYunus
Active Level 8
Galaxy S
Güç modunu hiç açmadım şimdiye kadar ortalama 12 saat ekran süresi alıyorum (6000mah)
ÖmerFaruk01
Active Level 7
Galaxy S
Hocam cihazınız arızalı ben de s20 kullanıyordum aynı sorunları yaşıyordum anakart sorunlu çıktı üst model olan s20 plus gönderdiler şu an s20+ kullanıyorum aynı sorunlar **bleep** da mevcut yarın yeniden servise göndereceğim siz de gönderin çünkü bu rakamlar normal değil ve ilk haftadan sonra artmadiysa daha da artmıyor s20 yi 4 ay s20 plusı 1 ay kullandım ondan biliyorum mutlaka servise gönderin
107HaYLaZ
Active Level 3
Galaxy S
s20 kullanıyorum durum bu şekilde

SmartSelect_20210317-193820_Device care_8196.jpg

Galaxy S
bende s10e var hızlı şarj kapalıda kullandım açıkta kullandım hiçbir değişim yok ekran süresi bakımından ve 1 aylık telefonun sizin kullanım alışkanlık haritanızı çoktan çıkarmış olması gerekli benim s10e bile oyun oynamazsam 6 saat ekran süresi veriyor 3100 mah
Roninm51
Active Level 5
Galaxy S
merhaba. bence fikir edinmek için cihazı aynı olan cihazlarla kıyaslayın. farklı donanımların farklı pil tüketimi var. ama daha sağlıklı bilgi için önce pili yüzde yüz doldurup yüzde onbeş olana kadar kullanın sonra members uygulamasından yardım ve soru bölümünden sorunuzu sorup bir de system log file dosyasını ekleyın. üç dört gün raporu inceliyorlar ve görünen sorun varsa size bildiliyorlar.
0 Likes
byejder
Active Level 1
Galaxy S
bende s20 plus kullanıyorum maksimum 5 saat aldığıma pişmanım
0 Likes
byejder
Active Level 1
Galaxy S
telefonu elime alınca saniye atar gibi pil yüzdesi bitiyor
0 Likes
JamesSwing
Active Level 7
Galaxy S
Merhaba, ekran çözünürlüğü nedir? WQHD deyse FHD yapın, Ekran modu canli ise doğal yapın.
Pürüzsüz modu 60 Hz yapin
0 Likes