cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Instagram story donma problemi

(Topic created on: 08-09-2023 08:18 PM)
618 Views
dorianbo
Active Level 2
Options
Galaxy S

Bu konuyla ilgili daha önce MT yönlendirmesi ile veri önbellek temizleme vs yaptım. Ve fakat bu sorun ısrarla devam ediyor. Mayıs ayında aldığım bu telefon can sıkıcı olmaya başladı. Konuyla ilgili tam ve net bir çözüm lütfen 

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba dorianbo,

Paylaşmış olduğunuz uygulama, 3. parti bir yazılım olduğu ve Samsung tarafından üretilmediği için gelecek güncellemelerle, yazılımsal uyuşmazlıklar sonucu, çalışmayabilir veya hatalar söz konusu olabilir. Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar almıyorsanız, uygulama üreticisine danışabilirsiniz. Bu işlem için Play Store uygulamasına girerek, yukarıdaki arama çubuğundan, sorun yaşamış olduğunuz uygulamanın sayfasını bulup "Geliştirici İletişim Bilgileri" bölümünden, ilgili uygulama üreticisine ulaşabilirsiniz.

Farklı uygulamalarda da buna benzer hatalar alıyorsanız, incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

11 Comments
ugurr34
Active Level 6
Galaxy S
Hocam androidlerin çoğunda aynı durum mevcut.Güncellemeler ile çözülmesini beklemekten başka çare yok
dorianbo
Active Level 2
Galaxy S
Aldığımdan beri böyle 3 aylık telefon ayıp valla Az buz da değil fiyatı
ugurr34
Active Level 6
Galaxy S
Vallahi öyle hocam.Ben de 18bine almiştim 2 ay once şimdi 26.000 tl olmuş S22.Bu fiyattaki cihazlarda bile bu sorunlar mevcut.
dorianbo
Active Level 2
Galaxy S
Aynen ben de Mayısta aldım aynı şekilde s21 fe benimki
dorianbo
Active Level 2
Galaxy S
Aaa deneyeyim teşekkürler bilgi icin
dorianbo
Active Level 2
Galaxy S
Güncelleyip kaldırdım ama yine çözülmedi ne yazık ki
dorianbo
Active Level 2
Galaxy S
Deniyorum hemen teşekkür ederim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çünkü cihazın yazılımı ile instagram'ın uyumsuzlugu var ve iki şirketinde umurunda değil.
dorianbo
Active Level 2
Galaxy S
Gerçekten şaka gibi