Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Telefonu düşürünce batarya vs zarar görürmü arkadaşlar? (Gerçi ekranın üstüne düştü ama yinede kuruntu işte) View Post
Arada 2 gün var böyle bir **bleep** neden oluyor hiç anlam veremedim, telefon kendi kafasına göre takılıyor sanki:) bu arada hergün... View Post
S25 ultra View Post
ben görüntülü arama yaparken arka planda gezinirken cihaz 60 hz miş gibi oluyor neden sizce? View Post
whatsapp ya da herhangi bi uygulamada telefon görüşmesi esnasında video oynatamıyorum duruyo oynatma hatası veriyo çözümü nedir? View Post
Daha oncesinde telefonda oyun oynarken isinma sorunu çok azdi ama guncellemeden sonra telefonum çok isinmaya basladi.. hatta bataryamda da şişme... View Post
Şöyle uyarı alıyorum lineageos recovery kurmak isterken nası kurabilirim p610 Samsung Tab S6 Lite 2020 View Post
Yıllar önce Samsung D600 modelinin Üstün kamera performansı çok hoşuma gitmişti Hala da beğeniyorum çok güzel View Post
S24 fe WhatsApp'dan fotoğraf atarken HD kalitesinde atmama rağmen görüntüleri renkleeini solduruyor. A34 mükemmel atıyordu. Bu neden böyle. Acil... View Post
selamlar s23 256 gb telefonumda kameradan fotoğraf çektikten sonra refining pitcure bildirimi (foto çektikten sonra otomatik iyileştirmek için... View Post
User | Likes Count |
---|---|
923 | |
637 | |
630 | |
491 | |
489 |
User | Count |
---|---|
61 | |
47 | |
31 | |