cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Her yıl telefon yenileme

(Topic created on: 12-10-2024 03:48 PM)
213 Views
BayTerzi
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merak ettiğim bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum her yıl çıkan telefonlar ile telefonu değiştiriyormusunuz yani her yıl model güncellemesi yapıyor musunuz yada kaç yıl ara ile model guncelliyorsunuz?

Resolved!
19 Comments
kelyesa
Active Level 4
Galaxy S
Mecbur bırakmıyorlar, öyleymişsin gibi hissettiriyorlar. Geçen sene varlığından bile haberin olmayan özellik bu sene yeni güncellemeyle geliyor ve istiyorsanız bu cihazı almalısınız diyorlar. Bakınız Apple hiçbir kimsenin hiçbir işine yaramayacağını sandığım AppleAI denen şeyi sadece son seriye verdi. Galaxyde öyle bir şey var mı bilmiyorum ama mesela şu sketch to image özelliği sadece S serisinde var. Keşke bende de olsa diyorum ama "Birkaç ay önce son model telefonda bile yoktu, şimdi ihtiyaç mı oldu" diyorum. Bence mecbur değiliz
BayTerzi
Active Level 6
Galaxy S
Mecbur değiliz hocam sadece insan olarak herseyin en iyisine sahip olma dürtüsü bizi Mecbur hissettiriyor bu arada circle search özelliği A serisine geldi cihazınız hangi model
s24fe
Active Level 8
Galaxy S
3-4 yıl civarı.Arka arkaya her sene cihaz değişince bir **bleep** anlaşılmıyor bile.Gereksiz oluyor
BayTerzi
Active Level 6
Galaxy S
Aynı fikirdeyim hocam
özgür_s21fe
Expert Level 2
Galaxy S
Bence gereksiz 2 3 yılda bir değişim yeterli
0 Likes
Salih24u
Active Level 6
Galaxy S
Bazen gereksiz yere değiştiriyoruz, bazen de iyi oluyor. Bazen yanlış tercihler yüzünden pişman olup değiştiriyoruz. S9plus'tan s20fe'ye geçtim, attan inip eşeğe binmiş gibi hissettim, pişman oldum. Zaten sorunluydu iade ettim. 2. el not10plus denedim, lens toz doluydu, iade ettim. Not20ultra aldım, aşırı ısınma ve hızlı pil tüketimi yüzünden s22ultra ile değiştirdim. O da 128 gb idi, pişman oldum. Bir yıl sonra s24ultra ile takas ettim. İşte öyle.
BayTerzi
Active Level 6
Galaxy S
Baya fırtınalı bir süreç geçirmişsiniz hocam geçmiş olsun diyelim peki s24ultra ile mutlumusunuz şuan canınızı sıkan bir durum yaşadınız mı?
Salih24u
Active Level 6
Galaxy S
Kamera hariç çok iyi. Kamera da iyidir belki, ama kamera uygulaması beceriksiz. Googlecam kaday yetenekli değil.
Solution
BayTerzi
Active Level 6
Galaxy S
Umarım yazılım güncellemesi ile düzelecek hocam oneui 7 ile kamera iyileştirmesi baya çok gibi görünüyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Maddi durumum çok iyi bile olsa her yıl asla telefon değiştirmem bir kere alırım tam alırım onu da uzunca süre kullandıktan sonra öyle değiştiririm en az 3 yıl kullanılmalı bir telefon