cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Her yıl telefon yenileme

(Topic created on: 2 weeks ago)
169 Views
BayTerzi
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar merak ettiğim bir konuda düşüncelerinizi öğrenmek istiyorum her yıl çıkan telefonlar ile telefonu değiştiriyormusunuz yani her yıl model güncellemesi yapıyor musunuz yada kaç yıl ara ile model guncelliyorsunuz?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
BayTerzi
Active Level 6
Galaxy S
Umarım yazılım güncellemesi ile düzelecek hocam oneui 7 ile kamera iyileştirmesi baya çok gibi görünüyor

View solution in context

19 Comments
taskın
Active Level 1
Galaxy S
Teknolojiyi takip edemessin batarya iyiyse gittiği yere kadar
BayTerzi
Active Level 6
Galaxy S
En iyisi hocam bencede gittiği yere kullanılmalı zaten max. Ömürleri 4 yıl fln
0 Likes
Galaxy S
Ihtiyac doğrultusunda cihaz değişimi yapılmalı bence veya bir markanın son teknolojilerini çok ilgiliysen olabilir. Onun dışında gereksiz gittiği yere kadar
BayTerzi
Active Level 6
Galaxy S
Kesinlikle hocam teknoloji biraz ihtiyac meselesi olmalı 🙏
ᴅᴇɴɪᴢ
Expert Level 1
Galaxy S
Ben genelde her yıl yeniliyorum
BayTerzi
Active Level 6
Galaxy S
Hangi model bandından yenileme yapıyorsun hocam
ᴅᴇɴɪᴢ
Expert Level 1
Galaxy S
A serisi baska bir seri kullanmadim maalesef samsungda j ve a hariç
0 Likes
kelyesa
Active Level 4
Galaxy S
çok gereksiz bir şey bence. Bu sene A35 aldım ve minimum 4 sene kullanmayı düşünüyorum. İnsanlar S22 ultrasını iPhone15ini falan beğenmiyor da değiştiriyor anlam veremiyorum. Ya çok zenginseler ya da çok pro işlerde kullanıyorsalar ancak o zaman mantıklı açıklaması olur bence
BayTerzi
Active Level 6
Galaxy S
Gereksiz olduğunu konusunda hem fikiriz hocam ama sanki insanları yeni model almaya mecbur bırakıyorlar halbuki gecen sene çıkan telefondada ayni teknojileri verebilecekken sadece bu sene çıkana verilmesi biraz zorlama oluyor ve gecen sene çıkanın eskimis gibi hissettiriyolar
0 Likes