cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Hafıza Kartı Desteği

(Topic created on: 01-28-2024 02:55 PM)
553 Views
ogzhnbgra
Active Level 3
Options
Galaxy S
Her çıkan model biraz daha güzel oluyor kabul fakat s10 da takılı kaldım maalesef. Bir gün belki eski sisteme geri dönüp hızlı bir Micro sd kart ile desteği geri getirirsin be Samsung. Benim için hayat kurtarıcı denecek seviyede önemli bir konu. 

Not: Evet halen sd kart kullanıyorum ve kullandığım kart 1 tb 😕 
8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Class 10 mu kartınız
ogzhnbgra
Active Level 3
Galaxy S
Class 10 diye hatırlıyorum SanDisk extreme miydi extreme pro muydu yada extreme plus mıydı onu hatırlamıyorum yalnız. Bayadır içinde telefonun. Extreme olduğunu hatırlıyorum bir tek.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çok eski bir model ise olabilir bide mutlaka verilerini PC ye yedekleyip kartı bi formatla
ogzhnbgra
Active Level 3
Galaxy S
Çok güzel ama ömürlük olması lazım yoksa atmadı bir tık uzun sürebilir 😄
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sen sd kart'ı dışarıdan 100 tl'ye alıyorsan,cihaz hafızasında ahnı mapasitedeki yer için marka senden 1000tl alıyor.Sen olsan koyar mıydın?OTG var Allah'tan çünkü en azında otg kablosu ile harici harddisk,flash bellek vb.takıp aktarım yapabiliyoruz.
ogzhnbgra
Active Level 3
Galaxy S
Çok güzel dedin ama hafıza kartı dediğin güzellik her zaman yanında. Bundan önce vardı ayrıca şimdi neden s serisine vermiyor da diğer serileri veriyor onu anlamıyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İlk cümlen maalesef markanın umurunda değil🤗.Hafıza kartı cihazı yavaşlattıgı için koyulmuyordur ki zaten en düşük 128gb hafıza koyuyor çoğu cihaza.
ogzhnbgra
Active Level 3
Galaxy S
Bizimki de bir umut işte be 😄 yine bekliyorum , bekleyeceğim 😄😄