Original topic:

Hacklendim

(Topic created on: 05-03-2021 12:12 PM)
207 Views
bıktımhacklenmekten
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba. Bu benim son 8 ayda 5. telefonum. Israrla Android ısrarla samsung istediğim için hep samsung kullandım. Ama artık yanlış olduğunu anlıyorum seçimlerimin. Ios sistemine nasil girilemiyor da Android sistemine bu kadar basit girliyor anlamıyorum. Bu cihazı alalı henüz 1 ay olmadı ve ben yine ısrarla beni hackleyen kişiyle uğraşıyorum. Aylardır attığım her adımdan telefonum sayesinde haberdar olan ve bana hayati zehir edip epilepsi hastalığına tutulmami sebeb olan erkek kardeşim ve eski eşim yüzünden Android'ten vazgeçiyorum artık ve ios'a doğru yol alıyorum

image

image

image

image

image

13 Comments
qreewhack
Active Level 5
Galaxy S
hesaplarına iki faktörlü güvenlik koymanı öneririm. Her gelen linke tıklama. Googlenin önerdiği sitelere girin. bunları yaparsanız kolay kolay hacklenmessiniz. iyi forumlar
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Merhaba' hacklenmen kolay değildir öncelikle telefonu sıfırlayın heplarinizdaki önemli bilgiler silin ardından telefonu sıfırlayın her link tıklamayın Esed tarzı antivürs programı kullanın ayarlar dan cihaz güvenliğini aktif edin
0 Likes
Galaxy S
Iki faktörlü doğrulama şöyle dursun almadığım önlem kalmadı benim. Ben evimi değiştirdim adresimi annem dahi bilmedi 6 ay, numaramı, gmailimi, adımı hatta çocuklarımın adını değiştirdim. Kimseyle konuşmadım görüşmedim 6 ay. Evden çıkmadım market pazar hariç o da haftada bir. WiFi baglatmadim eve. Eskiden kalan tek bir cihazı eve sokmadim. YouTube, netflix, Instagram, Spotify, bluTv bilmem ne bilmem ne... kullanmadım hiç. Ama durduramadım. Bu şiddet resmen. Şiddetten beter hatta. Epilepsi hastalığına yakalandım durup dururken bir gün içinde stresten. Oyle herhangi bir siteye girip de bir linke tıklamak kadar basit değildi bana yüklenen paket. Sayısız tablet, telefon, dizüstü, usb kablo, usb disk ve daha bi dünya şey biriktirdim istemsiz.. kurtulamadım.
0 Likes
Galaxy S
Bu o kadar fazla bir dozu ki bir insan hayatının her köşesine her yerine her kuytusuna gizine sırrına özeline... hakkına en çok.. hakkına sızmak bulaşmak ve hiç çıkmamak.. siber suçlarla mücadele birimini aradım anlattım durumumu. Beyefendi saolsun bana Dürüst oldu ve açıkça dedi ki sizi birde biz kandırmayalım Leyla Hanım, maalesef bir yere varmıyor bu tür şeyler çünkü hackerlar iz burakmadiklari için hacker. O yüzden size tavsiyem özel bir firmayla anlaşıp bilişim uzmanı birinden öncelikle bütün data, veri ve diskleri kopyalayıp kaybın önüne geçilmesini sağlayın sonra getirin cihazlarınızı bilirkişi raporu verilsin. Yuklenen yazılım raporlansin fakat kimin yüklediği bilinmeyen bir casus yazılım paketi çıkması yüzde 95 ihtimal. Yani sonuç diye sorduğumda ise cevap bu saldırıdan daha ağır geldi bana;
Dava açmaya değmez Leyla Hanım çünkü bu davada davacı var davalı yok..
0 Likes