Original topic:

Hacklendim

(Topic created on: 05-03-2021 07:20 AM)
967 Views
bıktımhacklenmekten
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba. Bu benim son 8 ayda 5. telefonum. Israrla Android ısrarla samsung istediğim için hep samsung kullandım. Ama artık yanlış olduğunu anlıyorum seçimlerimin. Ios sistemine nasil girilemiyor da Android sistemine bu kadar basit girliyor anlamıyorum. Bu cihazı alalı henüz 1 ay olmadı ve ben yine ısrarla beni hackleyen kişiyle uğraşıyorum. Aylardır attığım her adımdan telefonum sayesinde haberdar olan ve bana hayati zehir edip epilepsi hastalığına tutulmami sebeb olan erkek kardeşim ve eski eşim yüzünden Android'ten vazgeçiyorum artık ve ios'a doğru yol alıyorum

image

image

image

image

image

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Kimin Hacklediğini biliyorsanız Şikayetçi olabilirsiniz?

View solution in context

Solution
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy S
Siber suçlarlar mücadele birimlerine başvurdunuzmu?

View solution in context

0 Likes
13 Comments
Galaxy S
Bende hacklendim 6 tane Google hesabım çalındı farklı günlerde böyle olmaması lağzım başka hesap açtım onlarda çalınıp şifreleri değişti o hesaplar aktif ama giriş yapamıyorum şifre değiştirsem bile 2 sonra değişiyor şifre size geçmiş olsun ios aslında daha güvenli andorid e göre çünkü ios işletim sistemine apk inmediği için virüs bulaşmıyor
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Ya android güvensiz noktası apk dosyalar apk indiriyorlar ardından da virüs bulaştı hacklendim diyorlar zaten sen kendini haclemeye çalısana koz veriyorsun dikkatli kullanım dikkatli kullanım her önüne gelen siteye tiklamamaya özen gösterin
0 Likes
Turuncudonn
Active Level 7
Galaxy S
Diyecek söz bulamiyorum umarim en kisa surede allah cezasini verir
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Çift doğrulma açık mıydı?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Açık değilse zaten siz önlem almamışsınız demektir.
0 Likes
sser
Active Level 7
Galaxy S
GÜNAYDIN MERHABA NASILSINIZ İNŞALLAH
0 Likes
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Kimin Hacklediğini biliyorsanız Şikayetçi olabilirsiniz?
Solution
HaşimA22
Expert Level 5
Galaxy S
Siber suçlarlar mücadele birimlerine başvurdunuzmu?
0 Likes
MetaL82
Active Level 7
Galaxy S
gerek yok oonce google hesabina gir sifreyi degistir bi daha giremez ancak sana whatsaptan bisey atip tikladiysan seni izldr sifrelerilerin gider ona o yuzden en mantiklisi telefonuna sifirla yeniden hesap ac acoocla kurtulursun
0 Likes