cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Goodlock

(Topic created on: 08-13-2024 04:45 AM)
105 Views
laborant1271
Active Level 6
Options
Galaxy S
Ya arkadaşlar hadi bixy falan geçtik de bu goodlock uygulamalarının Türkçe yapsalardı bari yaa sırf bu sebepten telefonun kullan bir çok özelliğini kullanamıyoruz 
9 Comments
Galaxy S
Samsung türkiye ye veediği önem guya aı türkçe olacaktı
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Ai ne zaman cıktı? 1 yıl bilr olmadı

Galaxy ai Türkçe aldı samsung internette
Tr ceosu canlı ceviri yaptı

Apple naptı? Sadece 15 pro ve max serisi diğer seriler çöp onlara göre her zamanki gibi XD

Peki be oldu 2025te 20 dolar ücretle çıkacak tabii samsungda paralı olacak babanın hayrına çalısmıyor serverlar.

Fakat apple ai sadece avrupada kullanılacak Türkler kullanamayacak hiç kullanamamak mı yoksa yavaş yavaş gelmesimi sence?

Ha bixby gelmez onu beklemesin kimse boşa
0 Likes
laborant1271
Active Level 6
Galaxy S
Sen bir Apple kullanıcısı değilsen bende bisey bilmiyorum 😃yav kardeşim biz Samsung un tapusunu mu istiyoruz sadece hakkımız olan dil tercihini sunsun yeter yok 20 dolar yok bilmem ne
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Bilmiyorsun demek ki. Dil tercihi geliyor falan diyorum. İlk defa Apple fanı ilan eden kişi sensin 😄 dil hakkımız yok tamamen firmaya kalmış ki oda geliyor zaten 2 3 aya adama anlatıyorum sen anlıyorsun yanlısı anlayarak süper
0 Likes
Galaxy S
Herkes yanlış bı sen doğru🤣🤣🤣🤣
0 Likes
Galaxy S
Adamlar ağustos dedi sen hala konuşuyon apple siriye türkçe desteği yıllar önce verdi samsung çöpü gibi oyalamadı ayrıca hanı zamanında övünüyordunız ai ile şimdi ücretli olacak diye kıvırmaya başladınız bixby içinde yıllar ömce türkçe gelecek denmişti sonra fos çıktı aynısı aı içinde geçerli samsung taklıtten öteye gidemez
0 Likes
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Kim ağustos dedi AI için? Şimdi gelip kullanıcılar "desin dalan" dersen gülerim hem geçerli olsa neden paketi ve videosu var? Azıcık akıl çalıştırabilen üç yaş birisi bile anlar.

Bana doğru düzgün kanıtlarla gel, sallama bilgiler değil.

AI nasıl çalışıyor bilmiyorsun bile, baya belli. Babanın hayrına dükkana insan girmez mesela. Fiyat uygunluğu gibi konulara göre gelirler aynı mantık **bleep** da var.

Resmi olmayan şekillerle konuşmanız ve ön yargınızdan direkt kaybettiniz. Siri'de AI ile yine iş görmemesi de ayrı gerçi. "Web'de şunu buldum."

Bixby hakkında konuşmadım bile kendini savunmak için elinden geleni yapmıssın anlaşılan. Bixbyi kullanmıyorum zaten bixby ve google asistan siriden daha iyi ikisiniden biri bile yine işlevli

İşte ön yargınız burda çöp oluyor bixby konusunu savunmuyorum bunu forumda defalarca yorumlarda yazdım ama işte önyargınız baya berbat, sizin gibi bir fan olup onunla yaşamayıp, gerçeklere objektif bakıyorum.

Okumaya üşendim dersin simdi haha
0 Likes
Galaxy S
Destan yazdın ama boşuna sonra ertelendi azıcık bılgın bıle yok gelmişsin burda ona buna satışıyon öğrende gel ılk tanıtıldığında ne zaman türkçe gelecektı ağustos olmayabilir ama temmuz dıye hatırlıyorum hatta hazıran dı ama sonuçta ekıme ertelendı burda bıle tartışıldı bu kadar fan boy olmaya gerek yok yapay zekalı kardeşim bixby ilk çıktığında da aynısı oldu yapay zekaya arapça bile gelmiş sen hala burda samsung elemanı gıbı savunuyon s24 satış stratejisi olduğunu anlamayacak kadar bılgısızsın
0 Likes
laborant1271
Active Level 6
Galaxy S
Ne bilim gardsim ben öyle hissettim bir an
0 Likes